Glumica, manekenka i pevačica Suki Voterhaus (30), koja je već nekoliko godina u vezi s glumcem Robertom Patinsonom (35), upustila se u pevačke vode u kojima se vrlo dobro snašla.

Međutim, jedna njena pesma javnosti je posebno zanimljiva. Naime, šuška se da je hit "Melrose Meltdown" posvećen njenom bivšem dečku, Bredliju Kuperu (47).

"Gledam te kako radiš u sobi. Plakaću na tvojim mlečno-belim čaršafima, u nadi da ćemo se jednog dana venčati u kući koju ćeš sagraditi oko mene", stihovi su zbog kojih fanovi sumnjaju da je Suki konačno progovorila o raskidu sa slavnim glumcem.

suki i bredli kuper bili su dve godine u vezi
Ben Eade / Goff Photos / Profimedia 

A vatru je ona dodatno potpalila i izjavom za "Daily Star" u kojoj je, iako nije spomenula glumca, dala je naslutiti da su fanovi u pravu.

"Bila sam usred raskida, usred dodele Oskara, bežala sam od osiguranja prekrivena dijamantima. Kako zabavno! Ali osvrnem se na sebe od 22 godine i pomislim: "Šta si to radila''', rekla je u intervjuu i tako uerila fanove da je opevala raskid.

suki je opevala raskid s bredlijem kuperom
Shutterstock 

Suki i Bredli bili su u vezi od 2013. do 2015. godine kada je ona imala 23 godine, a on 40. Pisalo se tada da je presudila upravo razlika u godinama, odnosno Bredlijeva želja da zasnuje porodicu, na štoa Suki tada još nije bila spremna.

Bredli je nakon Suki bio u vezi sa manekenkom Irinom Šajk, s kojom je dobio ćerku, dok Suki trenutno ljubi glumca Roberta Patinsona.

suki sa dečkom, glumcem robertom patinsonom
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!