Glumački par Robert Patinson i Suki Voterhaus konačno su potvrdili najlepše vesti - uskoro će postati roditelji. Nakon nešto više od mesec dana spekulacija o trudnoći, lepa glumica i pevačica konačno je priznala da će postati mama prilikom nastupa na Corona Capital Festivalu u Meksiko Sitiju.

"Odlučila sam da danas obučem nešto posebno svetlucavo jer sam mislila da bi to moglo da vam odvrati pažnju od nečega drugog što se dešava", rekla je na video snimku dok je pokazivala prema stomaku.

"Nisam sigurna da li radi", dodala je u šali.

Britanska umetnica nastupala je u mini ružičastoj haljini sa šljokicama i kaputu od perja, a pre nego što će i zvanično potvrditi nagađanja, izvori bliski Voterhaus i Patinson rekli su za Page Six da je par oduševljen što će osnovati svoju porodicu.

Podsetimo, spekulacije o trudnoći prvi put su se pojavile u oktobru kada se sa glumcem pojavila na dodeli GO nagrada u Los Anđelesu.

Par je kasnije viđen u šetnji u Los Anđelesu u Griffith Parku početkom novembra, gde je Voterhaus fotografisana u tamnoplavom džemperu i sivom šortsu, a kasnije i u knižari, dok joj se stomak jasno ocrtavao. Ipak, sve do sada par nije želeo išta da potvrdi ili demantuje.

Suki i Robert u vezi su već pet godina, a za sve ovo vreme uspeli su da sačuvaju svoju romansu samo za sebe. Prvo zajedničko pojavljivanje bilo je u decembru 2022. kada su se pojavili na Dior reviji u Gizi.

Pre nego što će uploviti u vezu, oboje su imali burne ljubavne živote, te ne čudi što mnogi govore da je "njihova sreća najbolja osveta onima koji su ih povredili". "Pogotovo sada kada će postati roditelji", jedan je od mnogobrojnih komentara koji su se mogli pročitati nakon potvrde trudnoće. 

Suki je u prošlosti bila poznata po vezi sa Bredlijem Kuperom kojem je navodno i posvetila svoj veliki hit "Melrose Meltdown". Suki i Bredli bili su u vezi od 2013. do 2015. godine kada je ona imala 23 godine, a on 40.

Suki je bila u vezi sa Bredlijem Kuperom.
Ben Eade / Goff Photos / Profimedia 

Pisalo se tada da je presudila upravo razlika u godinama, odnosno Bredlijeva želja da zasnuje porodicu, na šta Suki tada još nije bila spremna. Sa druge strane pisalo se i da je odnosu presudila njegova mama koja je poznata po tome da je uticala na sve njegove veze.

Bredli Kuper sa majkom.
Danimal / Splash / Profimedia 

Kada je reč o Patisonu, glumac je svojevremeno bio u ljubavnoj vezi sa koleginicom Kristen Stjuart, a bili su omiljeni par Holivuda, a onda se slika o vanvremenskoj ljubavi rasula u paramparčad kada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je glumica u strasnom zagrljaju sa "nadređenim" - 19 godina starijim "šefom", odnosno rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom koji je tada bio oženjen.

Kristen Stjuart je uhvaćena u prevari.
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon velikog poniženja koju mu je priredila, Kristen se ubrzo pokajala i javno se izvinila Robertu, koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovo joj se vratio u zagrljaj.

Robert Patison je bio u vezi sa Kristen Stjuart,
Shutterstock 

Uprkos tome što je verovao da će sve doći na svoje mesto, te da će sa Stjuartovom ljubavna veza biti uspešna, došlo je do kraha.

Nakon što je ponovo raskinula sa Robertom, glumica je počela da izlazi sa devojkama, a glumac je neko vreme samovao. Jedno vreme je bio u vezi sa pevačicom FKA Twigs, bili su čak i vereni, ali je odnos ipak doživeo krah. Čini se da nije verovao devojkama sve dok u njegov život nije ušla lepa Suki Voterhaus.

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija lepe Suki Voterhaus, nove devojke Roberta Patisona.

Pročitajte još: KAKO DANAS IZGLEDA NAJLEPŠI MUŠKARAC? Devojka ga varala sa šefom, a jedna bivša je otkrila zašto nema sreće u ljubavi

Bonus video:

Mama koja ima 25 godina trudna je bez prestanka od 2014 TikTok/thechavezfamilyy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!