Slavni glumac Robert Patinson bio je jedan od najatraktivnijih, nakon što se proslavio u "Sumrak sagi". Međutim, on je i zvanično proglašen najlepšim muškarcem na svetu, zahvaljujući matematičkom "zlatnom preseku".

Mnoge žene složile su se sa tim da je glumac jedan od najlepših, dok ima onih koji nikako ne mogu to da prihvate, tvrdeći da ima dosta lepših glumaca od njega. Takođe, mnogi se pitaju kako to da najlepši muškarac nema sreće u ljubavi.

Kristen Stjuart I Robert Patinson.
Shutterstock 

Glumac je svojevremeno bio u ljubavnoj vezi sa koleginicom Kristen Stjuart, a bili su omiljeni par holivuda, a onda se slika o vanvremenskoj ljubavi rasula u paramparčad kada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je glumica u strasnom zagrljaju sa "nadređenim" - 19 godina starijim rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom koji je tada bio oženjen.

Kristen Stjuart prevarila je Roberta, najlepšeg muškarca na svetu
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon velikog poniženja koju mu je priredila, Kristen se ubrzo pokajala i javno se izvinila Robertu, koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovo joj se vratio u zagrljaj.

Uprkos tome što je verovao da će sve doći na svoje mesto, te da će sa Stjuartovom ljubavna veza biti uspešna, došlo je do kraha. Zatim je usledio novi udarac sa njene strane. Naime, Kristen je počela da se zabavlja sa devojkama.

Zašto najlepši muškarac na svetu nema sreće u ljubavi?
Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon što je ponovo raskinula sa Robertom, glumica je počela da izlazi sa devojkama, a glumac je neko vreme samovao. Jedno vreme je bio u vezi sa pevačicom FKA Twigs, bili su čak i vereni, ali je odnos ipak doživeo krah. Čini se da nije verovao devojkama sve dok u njegov život nije ušla lepa Suki Voterhaus.

Robert Patinson i Suki Voterhaus
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je pre njega 2015. godine raskinula veridbu sa Bredlijem Kuperom, a navodno im je presudila njegova majka sa kojom glumac ima "bolestan" odnos, i koja se pita za sve njegove devojke.

Robert i Suki vadili su jedno drugom ljubavne rane, a za to vreme njihove emocije bivale su sve jače. Ipak, od javnosti su se klonili u širokom luku, poučeni iskustvom sa prethodnim vezama.

Zapravo, na nekom javnom događaju pojavili su se tek posle gotovo 4 godine zabavljanja, iako ih paparaci uslikaju s vremena na vreme tokom šetenje.

Robert Patinson sa devojkom.
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uprkos tome što je konačno uplovio u mirnu luku, mnogi se pitaju zbog čega još uvek nije stao na ludi kamen, a zli jezici tvrde kako će mu i ova veza doživeti krah.

Podsetićemo, glumac je prema "zlatnom preseku" proglašen najlepši muškarcem, uzimajući u obzir određene parametre. Studija je pokazala da se upravo lice Roberta Patinsona podudara 92,15 odsto sa zlatnim presekom lepote. Među svim poznatim licima koja su se analizirala, glumac je odneo ubedljivu pobedu. Prema parametrima zlatnog preseka, Robert Patison ima savršen položaj očiju, čela, dužinu i širinu nosa, usne, bradu, kao i oblik lica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!