Ne kaže se za džabe, "koga zmija ujede i od guštera se plaši". Robert Patison je definitivno ko je ovako nešto i te kako osetio na svojoj koži. Uostalom, prisetimo se da je svojevrmeno bio u vezi sa Kristen Stjuart, koleginicom iz hit serije "Sumrak Saga"

Bili su it par, holivud ih je obožavao, a onda se slika o vanvremenskoj ljubavi rasula u paramparčad kada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je glumica u strasnom zagrljaju sa "nadređenim" - 19 godina starijim rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom koji je tada bio oženjen.

Roberta Patisona prevarila je devojka.
Shutterstock 

Kristen se tada javno izvinila dečku koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovno joj se vratio u zagrljaj.

Kristen Stjuart uhvaćena je u aferi sa 19 godina starijim.
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

"Trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roberta. Volim te, tako mi je žao", rekla je tada Kristen. Nakon što je ponovo raskinula sa Robertom, glumica je počela da izlazi sa devojkama, a glumac je neko vreme samovao. Jedno vreme je bio u vezi sa pevačicom FKA Twigs, bili su čak i vereni, ali je odnos ipak doživeo krah. Čini se da nije verovao devojkama sve dok u njegov život nije ušla lepa Suki Voterhaus.

Robert Patison bio je veren sa FKA Twigs.
O'Neill/Todd G, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Ona je pre njega 2015. godine raskinula veridbu sa Bredlijem Kuperom, a navodno im je presudila njegova majka sa kojom glumac ima "bolestan" odnos, i koja se pita za sve njegove devojke. 

Suki Voterhaus bila je verena za Bredlija kupera.
Ben Eade / Goff Photos / Profimedia 

Robert i Suki vidali su jedno drugom ljubavne rane, a za to vreme njihove emocije bivale su sve jače. Ipak, od javnosti su se klonili u širokom luku, poučeni iskustvom sa prethodnim vezama.

Zapravo, na nekom javnom događaju pojavili su se tek posle gotovo 4 godine zabavljanja, iako ih paparaci uslikaju s vremena na vreme tokom šetenje.

Robert patison i Suki Voterhaus se skrivaju od javnosti.
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se da su emocije između njih jake kao prvog dana, a Patison je konačno uplovio u "mirnu luku". Suki mu je ujedno bila i najveća podrška kada pre nego što će izaći "Betmen", s obzirom da nije retkos da se glumci koji igraju ovog superjunaka nađu na ogromnom udaru javnosti. 

Suki Voterhaus je osvojila Roberta patisona.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Ipak, Patison je doživeo drugačiju sudbinu, a mnogi su mišljenja da je on možda i jedan od najboljih Betmena do sada. U tome je saglasna i Suki.

Robert Patison dobio je dobree kritike na račun "Betmena".
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

"Prilično sam siguran da ona inače ne voli da gleda filmove o superherojima, ali kada sam video njenu reakciju, pomislio sam: "Nema šanse!" Gledala je film sa izuzetnom pažnjom, zatim me uhvatila za ruku i nežno je pritisnula na moje lice, a ja sam osetio sitnu suzu na dlanu", ispričao je glumac koji je tokom celokupnog gostovanja kod kimela imao širok osmeh na licu i delovao nikad srećnije.

Inače, mnogi nagađaju i da se par verio, iako naravno, nikakvih potvrda nema.

"Rob i Suki su razgovarali o veridbi, ali im se ne žuri. Suki ne vrši pritisak na njega i oboje su veoma posvećeni jedno drugom. Vole da svoju vezu drže u tajnosti i imaju veoma slična interesovanja", otkrio je za portal E izvor blizak paru, dodajući: "Zaista su nerazdvojni i zaljubljeni", čemu svedoče brojne paparaco fotke.

Suki Voterhaus i dalje je zaljubljena u roberta patisona.
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!