Hejli i Džastin Biber očekuju prvo dete. Zaljubljeni par otkrio je lepe vesti setom fotografija i romantičnim snimkom. 

Kako se da zaključiti, par je obnovio zavete, a tokom profesionalnog fotografisanja, Hejli je pokazala stomak.

Kako se čini, manekenka je pozirala u nečemu nalik venčanici, a sudeći po reakcijama, par nije skrivao uzbuđenje zbog prinove, s obzirom da je to nešto što su oduvek želeli.

Inače, danima se šuškalo da je Hejli trudna, naročito nakon što se pojavio njihov video sa odmora gde se stomak manekenke nazirao. 

Ipak, zvanične potvrde nije bilo, barem ne do sada. Zapravo, čak i nakon sumnjivih paparaco snimaka, bilo je onih koji su ubeđeni da manekenka ponovo ima zdravstvenih problema kao u prošlosti.

"Na jajniku imam cistu veličine jabuke. Nemam endometriozu ni policistične jajnike, ali sam nekoliko puta dobila ciste i nikada nije bilo zabavno. Nisam trudna. Bolno je i osećam se mučno i naduto, imam grčeve i emotivna sam. Sigurna sam da se mnogi mogu poistovetiti sa ovim. Možemo mi to", napisala je Hejli svojevremeno. 

Međutim, istina je da je beba Biber na putu, što je mnoge obradovalo, naročito ako se uzme u obzir da je manekenka želje za potomstvom stavila na "hold" zbog Džastinovih mentalnih problema, zbog čega je pre izvesnog vremena govorila da bi abortirala.

Džastin Biber je imao mentalne probleme.
instagram/justinbieber 

Nije pomoglo ni što je nedavno njen otac nesmotrenim storijima na Instagramu natuknuo da Džastin i Hejli imaju probleme u braku, kao ni skorašnje objave pevača na kojima plače. No, čini se da su to bile suze radosnice, kao i da su sredili sve svoje probleme, jer na novim fotografijama par izgleda nikada srećnije.

Instagram Džastin i Hejli ne kriju koliko se vole, a uskoro će njihova porodica biti bogatija za još jednog člana

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Hejli Biber lečenje ledenom vodom TikTok/haileybieber

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!