Kako stvari stoje, čini se da se ne nazire kraj problemima u braku Hejli i Džastina Bibera. Iako su mesecima pokušavali da ubede sve da im u odnosu cvetaju ruže, vremenom je istina izašla na videlo.

Tako je Hejli u intervjuima otkrila da se umalo razvela od Džastina nakon godinu dana braka, te da ju je njena majka ubedila da priči daju drugu šansu. Sa druge strane, i Džastin je u svom dokumentarcu otkrio da se godinama bori sa brojnim mentalnim problemima.

Na mrežama je njihovo pojavljivanje u javnosti gde se čini da je pevač više puta loše tretirao svoju suprugu. Sve to rezultiralo je najpre komplikacijama nakon preležanog kovida, kada je Hejli doživela blaži moždani udar zbog tromba.

Nakon toga imala je manju intervenciju na srcu i bila je primorana da uspori sa obavezama, a onda se saznalo da i Biber ima ozbiljan zdravstveni problem. Nakon što je otkazao tri nastupa, pevač je otkrio da pati od Remzi Hantovog sindroma zbog čega ima jedan oblik paralize lica.

Džastin Biber zdravstveni problem  instagram/justinbieber

Džastin je otkrio da sledi uputstva lekara, te da radi sve što je u njegovoj moći kako bi se što pre oporavio. Na sve to, i Džastin pati i od Lajamske bolesti i mononukleoze. Međutim, njihovi fanovi ubeđeni su da par krije od svih da imaju problema i sa začećem.

Hejli biber i Džastin Biber navodno imaju problema sa začećem.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Naime, nakon što se duže vreme spekulisalo da je Hejli trudna, ona se oglasila na svojim društvenim mrežama sa rečima da je "ostave svi na miru", očigledno revoltirana što se malo-malo spominje njena potencijalna trudnoća. Džastin je sa druge strane uvek govorio da bi voleo da ima "fudbalski tim", te da je spreman da postane otac, ali da poštuje odluke svoje supruge "jer je to ipak njeno telo".

Džastin biber i Hejli Biber još nisu spremni da budu roditelji.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, sada je Hejli dala intervju za Wall Street Journal i otkrila svoje planove po pitanju dece.

"Mislim da bi bilo idealno pokušati nekad u sledećih nekoliko godina. Ali s razlogom to nazivaju pokušavanjem, zar ne? Nikada ne znate koliko će taj proces trajati. Ove godine definitivno neće biti dece; to bi bilo malo hektično, čini mi se. Ima ta jedna stvar koja se događa ženama nakon što se udaju. Svi uvek pretpostavljaju kako prvo dolazi ljubav, pa brak, pa beba. Ali, šta je sa svim stvarima koje želim da postignem u svojoj karijeri? Mislim da mi je bilo usađeno negde u glavi kako ću odmah hteti da imam decu i da ću hteti da imam decu super, super mlada. A onda sam napunila 25 godina i shvatila da sam još uvek suviše mlada!", zaključila je.

Hejli Biber želi da se fokusira na karijeru umesto na decu.
LALO-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ono što se mnogi danas pitaju da li je Hejli pokušaje spomenula iz razloga što su ona i Džastin zapravo pokušavali da dobiju bebu neko vreme. Iako par to nikada nije priznao, mnogi veruju kako bi njene reči mogle da znače upravo to, a štagod da je istina, jedno je sigurno - vreme će sve pokazati.

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hejli Biber ponovo tužna u društu Džastina Bibera

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!