Pre dva dana čuveni pevač Džastin Biber obratio se fanovima “Ne mogu da verujem da ovo govorim. Učinio sam sve da mi bude bolje, ali moja bolest se pogoršava“, napisao je u objavi na svom Instagram storiju i time otkrio da otkazuje koncerte planirane za narednu sedmicu.

“Srce mi se lomi što ću morati da odložim ovih nekoliko narednih koncerata (po nalogu lekara)”, dodao je Biber.

Biber je trebalo da nastupi u Torontu u okviru svetske turneje “Justice 2022”, koja je dvaput otkazivana zbog pandemije.

Džastin BIber bolje od sindroma od kog mu se lice parališe.
youtube printscreen 

Nakon InstaStory objava, Biber je sada snimio video u kom je fanovima otkrio da zbog paralize lica nije mogao da udovolji želji mnogih obožavatelja da održi koncerte u Vašingtonu i Torontu, a tom prilikom se na njegovom licu jasno može videti u kakvom je zdravstvenom stanju.

- Kao što vidite, na jedno oko ne mogu da trepćem. Jednom stranom ne mogu ni da se nasmešim. Dakle, s ove strane lica imam potpunu paralizu, rekao je Biber na Instagramu otkrivši da mu je dijagnostifikovan Ramsai Hantov sindrom.

Džastin Biber zdravstveni problem  instagram/justinbieber

Reč je o virusnoj bolesti koju uzrokuje herpes zoster, a simptomi mogu biti jaka bol u uhu i prolazna ili trajna paraliza lica.

- To je zbog virusa koji napada živac u mom uhu i facijalnim živcima i uzrokovao je paralizu mog lica - objasnio je Biber u snimku koji je podelio na instagramu.

Zamolio je svoje obožavatelje za strpljenje i upozorio da će morati da otkaže neke nastupe jer "fizički nije spreman za njih".

- Ovo je prilično ozbiljno, kao što vidite. Voleo bih da to nije slučaj, ali očigledno mi telo govori da treba da usporim. Nadam se da razumite. Iskoristiću ovo vreme da se odmorim i opustim kako bih se vratio pevanju, za to sam rođen - rekao je pevač.

Džastin Biber imao je isplaniranu svetsku turneju koja je počela u februaru 2022. godine, ali je nastupe morao da odloži zbog bolesti.

Zamolio je svoje obožavaoce da budu strpljivi, jer "fizički nije u stanju da održi zakazane koncerte". Na video-snimku se smejao i pokušavao da trepće, pokazujući da je bolest ozbiljna, a u komentarima na videu dobio je niz poruka podrške, kao i pohvale što je javno progovorio o ovako ozbiljnom problemu.

Podsetimo, Džastinova supruga, Hejli Biber, je takođe u svom videu otkrila detalje nakon moždanog udara koji joj se dogodio marta meseca. Više fotografija ovog planetarno popularnog para pogledajte u galeriji:

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hejli Biber ponovo tužna u društu Džastina Bibera

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!