Kajli Džener je bila vidno potresena kada je u emotivnom trejleru za petu sezonu emisije "Kardašijani" njenom majkom Kris Džener otkrivena ozbiljna zdravstvena situacija.

U snimku punom emocija, Kris (68) suznih očiju obaveštava svoju potresenu decu: 'Imala sam pregled - pronašli su cistu i maleni tumor'.

Kamere zatim prebacuju na Kajli, koja ima 26 godina, kako nezaustavljivo plače pre nego što je starija sestra Kendal, od 28 godina, zagrli.

Kajli Džener plače zbog majke Kris koja ima tumor
Hulu/Disney / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Trenutno nije poznato kakvo je zdravstveno stanje Kris.

U međuvremenu, Kajli se našla usred lažnih glasina o trudnoći, kao i šuškanja o raskidu sa dečkom Timotijem Šalametom, starim 28 godina.

Prema izvorima koji su nedavno razgovarali s Us Weekly-jem, spekulacije o trudnoći su demantovane. Kajli, majka dvoje dece - šestogodišnje Stormi Webster i dvogodišnjeg Aire Webstera koje deli sa bivšim partnerom reperom Travisom Skotom, nastavlja svoj život bez potvrde ovih glasina.

profimedia-0804434245.jpg
Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Takođe, izvori su potvrdili da su Kajli i Timoti još uvek zajedno i da uspešno održavaju vezu na daljinu, iako su postojale priče o njihovom navodnom raskidu.

Kajli Džener i Timoti Šalamet
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kajli trenutno živi u Kaliforniji sa svojom decom, dok Timoti boravi u Njujorku i Nju Džerziju snimajući biografski film "A Complete Unknown" o Bobu Dilanu.

Glasine o trudnoći su se počele širiti nakon što je komičar Daniel Toš izneo tvrdnje u svom podkastu Tosh Show, ali te tvrdnje nisu potvrđene.

profimedia-0803133358.jpg
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su Kajli i Timoti prvi put povezani u aprilu 2023. godine, njihov odnos je ostao daleko od očiju javnosti sve do javnog debija na renesansnom koncertu za rođendan Bijonse u Los Anđelesu u avgustu iste godine.

Nakon toga, javni nastupi para bili su retki, a poslednji put su viđeni zajedno na dodeli Zlatnih globusa u Beverli Hilsu 7. januara.

Kajli Džener i Timotije Šalame
Christopher Polk / AFP / Profimedia 

Iako su se pojavile glasine o raskidu, insajderi su potvrdili da su Kajli i Timoti i dalje u vezi. Međutim, Timoti je navodno odlučio da smanji javne nastupe sa Kajli kako bi se fokusirao na svoju karijeru i novi film "Dune 2".

U svakom slučaju, Kajli je pokazala razumevanje za ovu odluku, potvrđujući da njihov odnos ostaje stabilan i dalje.

Bonus video

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice tiktok/kyliejenner

Izvor: Wanted A.N.