Slavna glumica Kejt Bekinsejl, mesecima se nije mogla videti u javnosti sve do sinoć. kada je prošetala crvenim tepihom u raskošnoj beloj toaleti. Čuvena lepotica izgledala je očaravajuće, i teško da bi iko pomislio gledajući ove fotografije, da ima 50 godina.

Jedino što je odudaralo na prvi pogled bila je njena perika, ili se barem tako činilo na fotografijama, ali nije poznato da li je glumica samo želela da ima naizgled gušću kosu ili ju je nosila zbog eventualnih zdravstvenih problema zbog kojih je bila hospitalizovana.

Kao što je poznato, ona je zbog "misteriozne bolesti" provela nekoliko meseci u bolnici, a izvori su potvrdili da je stanje zaista jako loše.

Kejt Bekinsejl u bolnici
instagram/katebeckinsale 

Ipak, Kejt nije želela da otkrije od čega boluje, iako je podelila fotografiju iz bolničkog kreveta. Kasnije je okrivila stomak za probleme, iako ni tada nije bilo naznačeno šta je tačno bio problem.

Stanje Kejt je bilo veoma loše
instagram/katebeckinsale 

No, čini se da je sada sve loše iza nje, jer je na "King's Trust Global Gala" događaju u Njujorku blistala kao nikada do sada, što je oduševilo njene fanove. 

Ovo je bio samo jedan od izazovnih perioda u životu Kejt Bekinsejl. Ona je donedavno brinula o svojoj majci, dok se njen očuh borio sa rakom i moždanim udarom.

Njegov gubitak je teško podnela, a emotivne reakcije u bolničkim hodnicima dok je tugovala za njim, kao i gubitak biološkog oca u ranom dobu od srčanog udara, dodatno su pokazali dubinu njenih ličnih izazova.

Ostaje samo da se nadamo da slavnu lepoticu sada čeka lepši period, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/katebeckinsale Pogledajte kako danas izgleda Kejt Bekinsejl

Pročitajte još: OSTAVIO JE NAJLEPŠU ŽENU HOLIVUDA ZBOG DUPLO MLAĐE: Glumac sada čeka dete sa devojkom koja je godište njegove ćerke

Bonus video:

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!