Kejt Bekinsejl, ili "džepna Venera" kako je još zovu, sa razlogom nosi titulu jedne od najlepših žena sveta, ali iako njena lepota veoma često pokupi sve poene, kada je reč o stilu, potpuno je druga priča.

Glumici loši modni izbori nisu strani, ali se čini da je sebe prevazišla izdanjem za Božić o kojem je malo ko imao reči hvale. Doduše i ona sama je napisala uz fotografiju na Instagramu: "Idem na ručkak i u isto vreme mogla sam da bez problema uzgajam 8 zelenih salata i tikvice u svojoj haljini za poneti".

Kejt Bekinsejl se pojavila za Božić u neobičnoj haljini.
Instagram 

Naravno, komentari nisu izostali. "Jeste da bi bila lepa i u džaku, ali to stvarno ne znači da treba da nosiš kesu za đubre", "Ovo je definitivno najružnija haljina ikada", "Kejt ovo ti nije trebalo", "Imam utisak da se u ovome potpariš", "Bukvalno izgleda kao kese za đubre. Taman kad joj pas vrši nuždu, ne mora da se muči i traži kesice, nosi jednu na sebi", "Ovo nije moda, ovo je užas"... pisali su ljudi... 

Međutim, tu bizarnostima nije bio kraj, pa je glumica potom postavila i video u kojem sa prijateljima sedi oko okruglog stola, a sama scena podseća na "ludog Šeširdžiju" iz "Alise u Zemlji čuda". Na stolu je u krug išao vozić, a čini se da je njenim prijateljima bilo i pomalo neprijatno jer se činilo da ne znaju šta da rade.

Ipak, Kejt se sjajno zabavljala, i sve vreme džinovskom ukrasnom lizalicom mazila svoje kuče. Doduše, kasnije se presvukla i pozirala u pantalonama i džemperu, a onda su mnogi komentarisali da je čak i ovo daleko bolji izbor od onoga što je nosila ranije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!