Čuveni pijanista i nagrađivani džez muzičar Dejvid Foster, koji je u prošlosti bio poznat i po braku sa "majkom iz pakla" Jolandom Hadid, pojavio se sa svojom 35 godina mlađom suprugom na "Gateway Celebrity Fight Night" događaju.

Par je izgledom privlačio poglede, a glumica i pevačica Ketrin Mekpi Foster izgledala je poput boginje u dugoj zlatnoj haljini. Foster nije skrivao koliko je opsednut suprugom uz koju je, kako je nebrojeno puta rekao, postao "najbolja verzija sebe", a iako je par zajedno već nekoliko godina, mnogi se i dalje pitaju kako je Dejvid uspeo da je smuva.

Zapravo, priče o njihovoj vezi optočele su još dok je bio u braku sa bivšom manekenkom Jolandom Hadid. Međutim, Fosteru je jako smetao način na koji se Hadid eksponira, naročito nakon skandala u rijalitiju "The Real Housewives of Beverly Hills"

Muzičar koji je jedan od najnagrađivanijih u svetu nije želeo da se njegovo ime provlači kroz blato, što je radila Jolanda, ali mu je i više od toga smetalo njeno ponašanje. 

Ona se tada već navodno razbolela od lajamske bolesti, iako to nikad nije bilo zvanično potvrđeno jer je Jolanda odbijala da ode kod pravog doktora, te se lečila na alternativne načine.

Takođe mu je smetalo kako se ponašala prema ćerkama, Điđi, kojoj je pravo ime Jelena Nura i Beli, zbog čega je vremenom počeo da se "hladi" i sreću je našao kraj mlađe Ketrin. 

Iako su im mnogi predviđali brz kraj, kada se 73-godišnji muzičar umori od "zabave", par je i dalje zajedno, i srećniji su nego ikada pre, naročito nakon što su dobili sina.

Fostera su nedavno pitali i za tajnu srećnog braka sa Ketrin, na šta je odgovorio da kod njih ne postoje "teška i brza pravila".

Ketrin Mekpi je preporodila Fostera.
Instagram 

"Brak je kao meta u pokretu, što verovatno znate. Naročito ako ste i roditelji", objasnio je Foster, potvrdivši priču svoje mlade supruge koja je nedavno ispričala da su potražili i pomoć terapeuta.

"Ja stvarno mislim da pričom sve može da se reši, ali morate da nađete zajednički jezik, odgovarajući rečnik da biste to uradili. Za to su potrebna praksa i samosvest i posedovanje veština da olakšate takve razgovore".

Međutim, u isti mah, iako su mnogi pozdravili što na odnosu rade, naročito jer imaju sina Renija od samo tri godine, mnogima je i zasmetalo što se činilo da je muzičar dobio dete tako kasno kao neki vid "ispravke" zbog prethodnih propusta sa decom.

Fosteru i Mekpi Reni je prvo zajedničko dete, dok muzičar iz prethodnih brakova već ima 5 ćerki od kojih su čak četiri starije od njegove sadašnje supruge. Njegova najstarija ćerka ima 54 godine, Emi 51, Sara 43, Erin 41 i jedino je Džordan mlađa dve godine od Katrin, odnosno, ima 38. 

Dejvid Foster sa suprugom Ketrin Mekpi
Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Nisam zažalio nijedan dan zbog toga", ispričao je Foster kada su ga pitali za to što je kasno postao roditelj. "Sviđa mi se svaki dan očinstva. To je standardna stvar poput: 'Oh, pa bio si tako mlad kad si dobio decu i radio si dan i noć, nikad ih nisi viđao'", dodao je i istakao da žali jer se nije isto tako posvetio starijoj deci.

"Jednostavno sam puno radio. Iako i sada puno radim, otkazaću bilo šta da bih se družio sa sinom Renijem. Jednostavno sam drugačiji sada", objasnio je muzičar.

Očekivano, komentari nisu izostali. "Deda se igra sa ženom koja može ćerka da mu bude tate i mame", "On treba da gaji unuke, a ne decu", "Ne razmišlja da će ga sin ostati željan", "Ne razumem ovo - omanuo si sa decom, i umesto da im se sada posvetiš i budeš najbolji deda ili da pokušaš da ispraviš ono što si zabrljao sa njima, ti praviš novo dete i ponovo se posvećuješ njemu, i zaboravljaš ćerke. Ružno", "Lepo je što si tu za sina, ali budi tu i za ćerke. Nema veze što su odrasle", samo je delić komentara koji se mogao pročitati, iako, ništa od toga ne dopire do Fostera.

Pročitajte još: PRENEMAGALA SE DA UMIRE A SVE BILA LAŽ Majka iz pakla proklela PASTORKU kada ju je razotkrila a onda ju je i muž ostavio

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Mohamed Hadid @honestmedia5/tiktok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!