Slavni muzičar Dejvid Foster i njegova 35 godina mlađa supruga Ketrin Mekpi, ne kriju koliko uživaju u svoju ljubavi. Par je nedavno proslavio još jedan Dan zahvalnosti, a sudeći po njihovim osmesima, emocije su i dalje jake kao prvog dana. 

Par zajedno i sarađuje s obzirom da je Mekpi veoma talentovana pevačica i glumica, a Foster svaki put blista od ponosa kada njegova draga pusti glas. 

Na njenom profilu mogu se videti i njihovi zajednički snimci sa sinčićem za kojeg su priznali da je nasledio "gen za muziku". 

Njihov odnos je stabilniji nego ikad, iako su im predviđali brz kraj, kada se 73-godišnji muzičar umori od "zabave". No, par odoleva nedaćama, te na svojoj ljubavi rade, što je lepa Mekpi nedavno i otkrila.

Ketrin Mekpi i Dejvid Foster su i dalje zaljubljeni kao prvog dana.
Instagram 

Na pitanje koji je ključ uspeha njenog i Fosterovog braka, slavna lepotica je odgovorila: "Terapija. Dobar terapeut", pa dodala, "ili da jednostavno imate nekoga u svom životu ili drugi par u svom životu koji vam pomaže kada postoji nesloga, neslaganja."

"Ja stvarno mislim da pričom sve može da se reši, ali morate da nađete zajednički jezik, odgovarajući rečnik da biste to uradili. Za to su potrebna praksa i samosvest i posedovanje veština da olakšate takve razgovore".

Ketrin, koja je prvi put upoznala Dejvida 2006. godine kada je bio gostujući mentor na "Američkom Idolu", pre nego što se ponovo sa njim povezala više od decenije kasnije, rekla je da sarađuju sa "lakoćom", bez pritiska.

"Kroz rad se zaista najbolje upoznajemo, a to je poznavanje lakoće, veličine i načina na koji on radi i jednostavno uvek izvlači najbolje od ljudi."

Njen odgovor pozdravili su mnogi i istakli da je "pravo osveženje", pogotovo ako se uzme u obzir priča u kojoj je Foster bio pre nego što će lepa Mekpi ponovo ući u njegov život.

Ketrin Mekpi upoznala je Fostera kao mlada.
Instagram 

Podsetimo, muzičar i producent pre toga je bio u braku sa nekadašnjom manekenkom Jolandom Hadid koju je pratio nimalo pohvalan nadimak "majke iz pakla".

Razlog je bio taj što je ćerke Điđi i Belu od najmanjih nogu spremala za svet mode, te ih lišavala stvari u kojima su uživale njihove vršnjakinje.

Điđi tako nije mogla da trenira odbojku jer je to "sport za muškarce", niti da jede tortu, uključujući i rođendansku, a setimo se samo situacije kada joj se požalila da se umalo onesvestila od gladi na šta joj je Jolanda rekla da pojede "par badema".

Ništa bolje nije prošla ni Bela, koja je, u želji da joj majka posveti više pažnje, operisala nos sa 14. Jolanda se mešala u živote dece, uništavala im veze... što Foster više nije mogao da gleda.

Jolanda se redovno meša u živote svoje dece.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kap koja je prelila čašu bila je Jolandina "bolest" iako, kako je kasnije istakao muzičar, nikada nije posetila pravog doktora koji joj je dao dijagnozu.

Kada je upoznao Ketrin, zaljubio se i rešio da ostavi Hadid koja je smatrala da će joj dotrčati nazad nakon što uvidi da mlada glumica nije za njega. No, to se nije dogodilo, a Foster i Mekpi danas žive bajku. Doduše, i Jolanda je našla svoju sreću, nakon godine patnje.

Instagram Katerine Mekpi je nova supruga muzičara Dejvida Fostera

Pročitajte još: FOTKE ZBOG KOJIH LIKUJE MAJKA IZ PAKLA: Proklinjala 20 godina mlađu kada joj otela muža a sad sa 59 izgleda bolje od nje

Bonus video:

Ona ima 22, on 57 - ovo je njihova ljubavna priča TikTok/agegap50

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!