Iako je prošlo gotovo 6 godina od kako su se Jolanda Hadid i Dejvid Foster razveli, njihov odnos i dalje je tema javnosti, ponajviše zbog oglašavanja milionerovih ćerki koje su izrazile sumnju da nekadašnja manekenka zaista ima Lajamsku bolest, ali i zbog drugih situacija koje su bacile ljagu na njeno ime. 

Jolanda Hadid izgleda nikad bolje.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, Jolandu godinama prati nadimak "majke iz pakla" zbog okrutnog ponašanja sa ćerkama. Tako je smatrala da je manekenkstvo bitnije od škole, branila im je da jedu, čak i za rođendan, a mnogi i dan-danas pamte kada je Điđi rekla, na konstataciju da joj se zavrtelo u glavi, da uzme par badema. 

Takođe, Jolanda je bila i kamen spoticanja u vezi Điđi i Zejna Malika, kada je pevač navodno nasrnuo na nju, a problem je bilo to što Hadid eksponira njihovu ćerku javnosti, što se muzičaru nije dopalo.

Jolanda Hadid uništila je vezu Điđi.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svojeglavo ponašanje manekenke nije se dopalo ni njenom bivšem mužu, pogotovo od kako se pridružila rijalitiju "The Real Housewives of Beverly Hills". Na stranu što je negodovao zbog načina na koji Jolanda tretira ćerke, već mu je smetao i šou koji je poznat po svađama, i površnom gledanju na život.

Foster, koji je jedan od najcenjenijih autora, i koji je osvojio 16 Gremija, odjednom je bio uvučen u svađe bogatih žena koje uglavnom nemaju zanimanja i troše novac bogatih muževa. Logično je da Foster, koji je poštovan umetnik to nije želeo.

U isto vreme, Jolanda se u nekom trenutku i razbolela, te Foster nije želeo da prekine odnos i ostavi je na cedilu dok "umire", kako je tvrdila.

No, nako razvoda prokomentarisao je neke stvari zbog kojih su mnogi promenili mišljenje o njemu. Naime, izvor koji je razgovarao sa Page Six tvrdio je da je David mislio da se sve vrti oko Jolande i njene bolesti", što su isto smatrale i njene koleginice iz rijalitija.

Na sve to Dejvid i njegova porodica su mislili da Jolanda jednostavno voli pažnju da je bolesna. Veruju da preuveličava svoje stanje.

Jolanda Hadid navodno je preuveličavala svoje stanje.
RMBI / LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I ističu da nikada nije dobila legitimnu dijagnozu ili drugo ili treće mišljenje, iako, kako je rečeno, ne sumnja da ima Lajamsku bolest, čak i kad to nije potvrđeno jer je Jolanda praktikovala lečenje na prirodne načine.

Zbog svega su je mnogi optužili da lažira svoju bolest, iako je bilo i onih koji su napali Fostera da je ostavio bolesnu ženu, s obzirom da se malo potom saznalo za njihov razvod. 

Dejvid Foster ostavio je Jolandu zbog Ketrin.
Instagram 

A razveo se upravo zbog druge žene, 35 godina mlađe glumice Ketrin Mekpi, koja je od Jolande mlađa 20 godina. 

Nekadašnja manekenka je, očekivano, razvod podnela teško, i iako je sada i ona srećna u ljubavi, trebalo joj je mnogo vremena da nastavi dalje, a kako su izvori tvrdili, Ketrin ne podnosi, a sada se čini da se dodatno sladi nakon novih paparaco fotografija Mekpi.

Naime, od kako je Foster uplovio u vezu, a potom i brak sa Ketrin i dobio dete sa njom, o ovom paru pisalo se u superlativu, pogotovo kada je reč o glumici. 

Mešutim, na poslednjim fotografijama ona deluje neprepoznatljivo. Mnogi su komentarisali da je "ostarila preko noći sa Fosterom", te da ju je "pobabio"

Ketrin Mekpi izgleda neprepoznatljivo.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mogli su se pročitati i komentari da Ketrin sa 39 izgleda starije od Jolande sa 59. Bleda, ispijena, sa podočnjacima i borama, nove paparaco fotografije su sve samo ne ono kako je javnost navikla mladu glumicu, a isto je važilo i za Fostera.

Dejvid Foster "pobabio" je Ketrin Mekpi.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega Jolanda navodno likuje jer su se mogli pročitati komentari da se ipak ispostavilo da "nije ona ta koja je bila toksična u tom odnosu", te da je Foster delovao mnogo srećniji dok je bio sa njom, kao i da "Dejvid čini da svi oko njega venu", a da li je baš tako, procenite sami.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!