Slavni muzičar Dejvid Foster poslednjih meseci definitivno živi drugu mladost kraj svoje 34 godine mlađe supruge, inače glumice Ketrin Mekpi. Par koji je od samog početka veze bio na meti kritika zbog razlike u godinama šokirao je sve kada su svojevremeno objavili da postaju roditelji, pogotovo što je Foster već u osmoj deceniji života, i ima ćerke koje su starije od njegove sadašnje izabranice, no, nisu marili za negativne komentare.

Naprotiv! I na jednoj od poslednjih fotografija koju je Katerin objavila na svom Instagramu, vidi se da se ludo zabavljaju, te da su zaljubljeni poput tinejdžera.

Dejvid Foster je ludo zaljubljen u Ketrin Mekpi.
Instagram 

No, sada su otišli korak dalje i iznenadili pratioce i poslovnim projektom koji je mnoge iznenadio. Naime, oni su predstavili njihov novi singl u prazničnom maniru, a zvezda je upravo glumica koja je odlučila da propeva, naravno, uz podršku vremešnog supruga. 

Oni su prepevali čuvenu pesmu "Jingle Bell Rock", a s obzirom da se Ketrin svojevremeno okušala i u "Američkom Idolu", nema sumnje da čuvena pesma dobro zvuči u njenom izvođenju. Ipak, jedna stvar mnogima je privukla pažnju, kada je reč o samoj fotografiji.

Naime, mnogi su primetili da Dejvid izgleda znatno "podmlađeno", te da su mu, verovatno u Fotošopu, skinuli dobar deo bora, kako bi delovao bliži godištu svoje supruge. S obzirom da je Mekpi relativno skoro objavila fotografiju bez filtera, ovaj potez mnoge je naveo da ponovo negativno komentarišu par.

"Deka i unuka", "Ali Foster koji želi da izgleda mlađe, ali ne može protiv krštenice", "Džaba fotošopirate sliku, znamo da ne može da potrči za detetom", "Čemu peglanje bora. Svi znamo kolika je razlika u godinama između vas dvoje"... samo je delić koji se mogao pročitati u komentarima. 

Ipak, ni Foster, ni Mekpi, nisu se oglašavali povodom svega. Inače, vremešni muzičar je nedavno dao intervju za People i prokomentarisao to što je tako kasno ponovo postao otac. 

"Nisam zažalio nijedan dan zbog toga", istakao je. "Sviđa mi se svaki dan očinstva. To je standardna stvar poput: 'Oh, pa bio si tako mlad kad si dobio decu i radio si dan i noć, nikad ih nisi višao", dodao je i istakao da žali jer se nije isto tako posvetio starijoj deci. 

"Jednostavno sam puno radio. Iako i sada puno radim, otkazaću bilo šta da bih se družio sa sinom Renijem. Jednostavno sam drugačiji sada", objasnio je muzičar.

Inače, pre braka sa Ketrin, Foster se ženio pet puta. Najpoznatiji je njegov brak sa čuvenom manekenkom Jolandom Hadid, a pre nje bio je sa Bi Džej Kuk, Rebekom Dajer i Lindom Tompson. Muzičar ima 5 ćerki, od kojih su čak četiri starije od njegove sadašnje supruge. Njegova najstarija ćerka ima 52 godine, Emi 49, Sara 41, Erin 39 i jedino je Džordan mlađa dve godine od Ketrin.

Instagram Katerine Mekpi je nova supruga muzičara Dejvida Fostera

Inače, mnogi nagađaju da je upravo mlada glumica bila "kamen spoticanja" u njegovom braku sa Jolandom, a vesti o njihovom razvodu došle su kao grom iz vedra neba. Navodno je problem u braku sa Jolandom bilo eksponiranje, pogotovo u rijaliti programu "Real Housewives od Beverly Hills".

Mnogi su spominjali i finansije, međutim, on i Jolanda su imali odvojene račune, nakon što je loše prošao sa bivšim suprugama, te je snimanje rijalitija poprilično uvećalo iznos na Jolandinom računu.

Ipak, Foster nije želeo da se tako prezentuje u javnosti, a nakon što se Jolanda razbolela, navodno je počeo sve češće da odsustvuje iz kuće, kada je i upoznao glumicu i zaljubio se.

Fosteru je navodno, kako su pisali pojedini mediji, smetalo i Jolandino opsesivno ponašanje po pitanju svega, brojanje kalorija i slično, zbog čega je i dobila epitet "majke iz pakla", s obzirom da je ćerkama branila da jedu da se ne bi ugojile, i dozvoljavala im samo šaku badema dnevno. Inače, bivša manekenka o razlazu sa Fosterom nije govorila javno, iako je isticala da je muzičar bio poput oca njenoj deci, na čemu će mu biti večno zahvalna.

Shutterstock, Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia Majka slavnih manekenki nosi nadimak mama iz pakla

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!