Dejvid Foster u poslednje vreme ne skida osmeh s lica. Slavni muzičar ne krije koliko uživa kraj svoje 34 godine mlađe supruge Katerin Mekpi, koja je zapravo mlađa čak i od njegovih ćerki zbog čega je često bio i na meti kritika, međutim, kako stvari stoje, par ne haje za komentare.

Naprotiv! I na jednoj od poslednjih fotografija koju je Katerin objavila na svom Instagramu, vidi se da se ludo zabavljaju, te da su zaljubljeni poput tinejdžera.

Katerine Mekpi i Dejvid Foster ne skrivaju emocije.
Instagram 

Ne biraju ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti, a nedavno su ih i paparaci uslikali u šopingu u Beverli Hilsu kada ponovo svoje emocije nisu krili.

Katerine Mekpi i Dejvid Foster ponašaju se poput tinejdžera.
Instagram 

Inače, par je ove godine dobio i sina kog su nazvali Reni, a mlada glumica se veoma brzo nakon porođaja vratila u top-formu, što možete videti u galeriji u nastavku.

Instagram Katerine Mekpi je nova supruga muzičara Dejvida Fostera

Njoj je inače to prvo dete, dok muzičar iz prethodnih brakova već ima 5 ćerki od kojih su čak četiri starije od njegove sadašnje supruge. Njegova najstarija ćerka ima 52 godine, Emi 49, Sara 41, Erin 39 i jedino je Džordan mlađa dve godine od Katerin.

Inače, Katerin i Dejvid venčali su se 2019. godine u Londonu pred stotinak slavnih prijatelja i članova porodice. Prvi put su se u javnosti pojavili godinu dana ranije i to samo nekoliko meseci nakon što su otpočeli druženje i potom se ludo zaljubili. Par nije voleo da se eksponira, te ne čudi što su ih paparaci pratili u stopu.

Inače, zanimljivo je da je upravo eksponiranje javnosti dovelo do kraha njegovog braka sa Jolandom Hadid. Iako su pred kamerama delovali kao jedan od najstabilnijih parova, Dejvidu je navodno veoma smetalo što Jolanda snima "Real Housewives od Beverly Hills".

Ipak, kako su od samog početka njihovog odnosa finansije razdvojene jer je imao problem sa prethodnim suprugama, Jolanda je morala da zarađuje, te je snimanje ovog rijalitija poprilično uvećalo stanje na njenom bankovnom računu. Ipak, Foster nije želeo da se tako prikazuje, te je došlo do kraja njihovog odnosa.

Jolanda Hadid je morala da zarađuje sama tokom braka sa Dejvidom fosterom.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Foster je pre jolande bio u braku sa Bi Džej Kuk, Rebekom Dajer i Lindom Tompson, a mnogi nagađaju da je upravo Katerine Mekpi bila jedna od "stavki" koja je presudila njegovom odnosu sa Jolandom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!