Điđi Hadi nedavno je proslavila svoj 27. rođendan, a nakon više nego burne godine u kojoj je raskinula sa ocem svoje ćerke Zejnom Malikom, kome je predhodio sukob sa njenom majkom, čini se da je manekenki konačno sve potaman u životu.

Skoncentrisana je na posao, te se polako ali sigurno "vraća u igru u velikom stilu", nakon pauze koju je napravila nakon porođaja i fokusa na porodicu. Zapravo, čini se da je samo nastavila gde je stala što potvrđuju brojni unosni poslovni potezi koje je povukla poslednjih meseci.

Điđi Hadid nedavno je proslavila svoj rođendan.
RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, iako je njena lepota neosporiva, činjenica je da do uspeha nije došla sama, te da joj je karijeru praktično kupila majka koja ju je od malih nogu gurala u svet manekenstva, branila da jede i ima hobije kao njene vršnjakinje... Jolandi je Điđi bila "zlatno dete", koja je bacila u senku i rođenu sestru Belu, te je radila sve što je u njenoj moći da je dovede do samog vrha, što je i sama priznala u brojnim emisijama.

Međutim, određeni članovi porodice očigledno smatraju da ništa od toga nije bilo bitno, te da je Jelena, kako joj je pravo ime, zapravo sve uspela sama. Naime, njen otac, Mohamed Hadid u dužem postu čestitao je rođendan svojoj mezimici, a njegove reči razbesnele su mnoge i izazvale buru na mrežema.

"Pogodite čiji je danas dan? Princeze Nazareta", započeo je Mohamed svoj halospev.

Tajkun za nekretnine potom je nastavio reči hvale.

"Sve što si stvorila, napravila si sama. Ti si pametna, vredna i tolerantna žena koja poštuje i voli sve ljude bez obzira na njihovo religijsko opredeljenje, a sve što imaš stekla si i zaslužila sama", poručio je njen otac.

Mohamed Hadid ponosan je na ćerku.
pritnscreen/instagram 

Naravno, nije sporno da Điđu krasi i lepota i stav, te da je više puta svojim ponašanjem poslala pozirtivan primer mnogima, ali nije isto kada se rodite u jednoj od najbogatijih porodica Amerike i kada ste podjednako lepo lice iz porodice, primera radi srednjeg staleža. Da li im je isti put do uspeha i šanse za isti? Teško!

Điđi Hadid oduvek je bila povlašćena.
Instagram 

Mohamedove reči su posebno "trn u oku" ako se uzme u obzir njegova tvrdnja da Điđi nikad nije bila finansirana od strane njih, iako je činjenica da danas ne bi bila tu gde je da tata i mama nisu imali veze i vezice, pogotovo kada su u pitanju audicije i slično. Iako se danas slavi različitost kada je manekenstvo u pitanju, kada je Điđi počinjala, modeli su morali da ispunjavaju određene norme, u koje se ona nikako nije uklapala, već je vremenom došla do toga da izgleda kako se očekivalo.

Vrata modelinga otvorila joj je njena mama, bivša manekenka Jolanda, koja je s njom snimila prvu kampanju kada je imala samo 7 meseci i to za Baby Guess.

Nakon Mohamedove objave, mnogi su komentarisali da su "Điđi i Bela rođene sa zlatnom kašikom u ustima", a ne smemo zaboraviti ni Beline suze jer je, možete misliti, prve dizajnerske stvari dobila tek sa 18 godina.

Điđi i Beli Hadi majka je kupila karijere.
Shutterstock 

Da nije sve bilo takvo kako Mohamed tvrdi potvrdila je svojevremeno i sama Điđi koja je potvrdila da je u životu bila privilegovano dete. Ipak, istakla je da sama odlučuje o svojim poslovnim potezima, te da se za svoju poziciju u svetu mode izborila sama.

Điđi Hadid kaže da sama odlučuje o poslovnim potezima.
Stefano Guindani/SGP / SGP / Profimedia 

Doduše, Điđi nije jedina koja je ostvarila uspeh zahvaljujući moćnim roditeljima, te je neminovno spomenuti i Kendal Džener, Lili Rouz Dep, Kaju Gerber i mnoge druge, koje su danas IT devojke modelinga, iako, po mišljenju mnogih, ne zaslužuju tu titulu, pogotovo kada se uporede sa starim supermodelima. Uostalom, pogledajte neke njene fotografije i procenite i sami.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Điđi Hadid danas je jedna od najpopularnijih manekenki iako joj je, po mišljenju mnogih, majka kupila karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!