Kada se saznalo da se Jolanda Hadid i milioner Dejvid Foster razvode, mnogi su bili u šoku jer je njihov brak, makar spolja, delovao kao idealan. Međutim, da je mnogo toga u odnosu bilo trulo dalo se naslutiti nakon razvoda, kada je muzičar uhvaćen sa novom devojkom, glumicom i pevačicom Ketrin Mekpi

Dejvid Foster je u srećnom braku sa Ketrin.
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šuškalo se da je upravo ona bila "kamen spoticanja" u njegovom braku, zbog čega je Foster preko noći postao glavni negativac u Holivudu, a onda se saznalo šta se sve dešavalo iza zatvorenih vrata. Pre svega, problemi u braku Jolande i Dejvida započeli su jer on nije želeo da se pojavljuje u rijalitiju "Real Housewives od Beverly Hills".

Jolanda Hadid napravila je problem rijalitijem.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čovek koji je jedan od najcenjenijih autora, i koji je osvojio 16 Gremija, odjednom je bio uvučen u svađe bogatih žena koje uglavnom nemaju zanimanja i troše novac bogatih muževa. Logično je da Foster, koji je poštovan umetnik to nije želeo. 

Ipak, Jolanda nije odustajala. Takođe, Fosteru je smetalo kako Jolanda tretira ćerke, što im brani da jedu i slično, zbog čega je otvoreno negodovao. U isti mah, Jolanda se u nekom trenutku i razbolela, te Foster nije želeo da prekine odnos i ostavi je na cedilu dok "umire", kako je tvrdila. 

No, nako razvoda prokomentarisao je neke stvari zbog kojih su mnogi promenili mišljenje o njemu. Naime, izvor koji je razgovarao sa Page Six tvrdio je da je David mislio da se sve vrti oko Jolande i njene bolesti", što su isto smatrale i njene koleginice iz rijalitija.

Na sve to Dejvid i njegova porodica su mislili da Jolanda jednostavno voli pažnju da je bolesna. Veruju da preuveličava svoje stanje.

I ističu da nikada nije dobila legitimnu dijagnozu ili drugo ili treće mišljenje, iako, kako je rečeno, ne sumnja da ima Lajamsku bolest, čak i kad to nije potvrđeno jer je Jolanda praktikovala lečenje na prirodne načine.

No, nedavno se saznalo i ko je "kumovao" razvodu. Ko zna do kada bi Jolanda govorila da je bolesna i da "umire", da nije prekipelo Dejvidovim ćerkama, a pogotovo Sari.

Mlada glumica jednom prilikom je ozbiljno prokomentarisala čitavu situaciju. "Vidite, ja se ovako osećam. Mi ne komentarišemo Jolandino zdravlje svojim prijateljima. To nije na nama da komentarišemo. Samo ona zna svoj put, ali ono što ću reći je da ako si sposobna da učestvuješ u rijalitiju, ne umireš", rekla je Sara i dodala: "Budimo iskreni."

"Opet, mi nismo doktori. Nemamo pojma šta se dešava, i ne želimo nikome da se desi išta loše", elaborirala je Erin. "Međutim, mislim da iz svačijeg iskustva, ako je iko ikada poznavao nekoga ko je veoma bolestan, ko ima rak, ko umire, ko je u poslednjoj godini života, jedina stvar koju tu osobu zanima jeste da prođe kroz dan i da se normalno leči. Niko ne želi da svi znaju koliko su bolesni i da svi vide koliko se bore, a kada se čini da je to u fokusu, da svi vide koliko ste bolesni, to je samo zbunjujuće nekome ko pokušava da bude podrška."

Nakon ovog intervjua, Jolanda je volšebno odlučila da više neće učestvovati u rijalitiju. Zbog svega su je mnogi optužili da lažira svoju bolest, iako je bilo i onih koji su napali Fostera da je ostavio bolesnu ženu. 

Kao odgovor, i Sara i njena sestra su rekle: "Nemate pojma o čemu pričate i toliko ste pobrkali kako su se stvari odvijale."

"Naša lojalnost je tati. Naš tata je zaista dobar momak", izjavila je Sara. "Da vam kažem nešto. Taj čovek će dati majicu sa leđa vama, vama, vama. Bilo kome u ovoj prostoriji. Ako bi mu slučajna osoba u ovom studiju prišla i rekla: 'Gospodine Foster, Ne mogu da prehranim svoju porodicu, treba mi pomoć, moj tata bi rekao zovi mog poslovnog menadžera odmah, daću ti 20 hiljada.' Takav je moj tata, i ne voli zasluge za to. Strašno je gledati kako ga uvlače u neke odvratne gluposti, skandale na društvenim mrežama, sve laži, i da niko ne stane u njegovu odbranu ."

Sestre su dodale da su u jednom trenutku zaista bili jedna velika i srećna porodica, ali da je Jolanda sve to morala da upropasti. Činjenica da je Dejvid "dobar momak" može se potkrepiti upravo Jolandinim rečima koja je i sama priznala u rijalitiju da je Foster njenoj deci bio poput oca, i zapravo daleko prisutniji u njihovim životima nego biološki. 

Takođe, mnogi su mišljenja da Sara govori istinu i kada se pogleda slučaj Bele Hadid, koja je u veoma teškom stanju zbog Lajamske bolesti sa kojom se dugo bori, a kojoj je čak i nedavno govorila. Sa druge strane, Jolanda nikada nije želela da ode u pravu bolnicu, već se lečila dijetama, ishranom, biljnim preparatima, a šta je prava istina, zna samo ona. Ipak, neminovno je da, nakon što su Fosterove ćerke dale "završnu reč", i njihov brak se raspao. Srećom, jer je i Dejvid sada daleko srećniji sa novom suprugom, ali je i Jolanda nastavila dalje i pronašla ljubav svog života.

Bonus video:

BELA HADID ZBOG BOLESTI OSTAJE BEZ ZUBA TikTok/babybella777

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!