Teško da je ijedan razvod došao kao grom iz vedra neba kao što je bio slučaj sa Jolandom Hadid, majkom manekenki Điđi i Bele Hadid, i Dejvida Fostera, čuvenog muzičara i producenta. 

Njihov odnos delovao je bukvalno savršeno u očima javnosti, a Dejvid joj je bio najveća podrška kada je obolela od Lajamske bolesti.

Producent je bio poput oca Jolandinoj deci, a da ga čuvena manekenka obožava bilo je jasno i u scenama u "The Real Housewives of Beverly Hills", rijalitiju u kojem je Jolanda učestvovala, a o svom suprugu, govorila je isključivo u superlativu. A onda, bum! Razvod!

Obe strane ćutale su o detaljima, ali u Holivudu se sve sazna, pre ili kasnije. Pogotovo kada je 73-godišnji Foster brzo uhvaćen sa 35 godina mlađom glumicom i pevačicom Ketrin Mekpi

Dejvid Foster je uhvaćen sa 35 godina mlađom glumicom.
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sve je poprimilo i druge razmere kada se pre dve godine saznalo da je Ketrin trudna, a Dejvid je bio uz nju i njihovo dete kako ni sa jednim svojim do tada nije bio. Odmah se pročulo da je upravo Mekpi bila "kamen spoticanja" u Dejvidovom i Jolandinom braku.

No, čini se da mlada glumica ne haje. Ona je proslavila svoj 29. rođendan u velikom stilu, pokazujući dijamante i skupe poklone u svakom postu na Instagramu, a ona i Dejvid ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri. 

Jolanda je, očekivano, razvod podnela teško, i iako je sada i ona srećna u ljubavi, trebalo joj je mnogo vremena da nastavi dalje, a kako su izvori tvrdili, Ketrin ne podnosi.

Ketrin Mekpi i Dejvid Foster se ponašaju kao tinejdžeri.
Instagram 

Inače, pre braka sa Ketrin, Foster se ženio pet puta. Najpoznatiji je njegov brak sa čuvenom manekenkom Jolandom Hadid, a pre nje bio je sa Bi Džej Kuk, Rebekom Dajer i Lindom Tompson. Muzičar ima 5 ćerki, od kojih su čak četiri starije od njegove sadašnje supruge. Njegova najstarija ćerka ima 52 godine, Emi 49, Sara 41, Erin 39 i jedino je Džordan mlađa dve godine od Ketrin.

No, da se vratimo na njegov i Jolandin odnos. Mogi su se pitali šta se to desilo te je ovom braku došao kraj i naterao Dejvida da švrlja, s obzirom da nije bio poznat kao takav.

Navodno je problem u braku sa Jolandom bilo eksponiranje, pogotovo u rijaliti programu "Real Housewives od Beverly Hills".

Dejvidu je smetalo Jolandino eksponiranje u rijalitiju.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su spominjali i finansije, međutim, on i Jolanda su imali odvojene račune, nakon što je loše prošao sa bivšim suprugama, te je snimanje rijalitija poprilično uvećalo iznos na Jolandinom računu. 

Smetala mu Jolandina "bolest"

Kako su svojevremeno izvori bliski nekadašnjem paru pričali, Foster nije želeo da se tako prezentuje u javnosti, a nakon što se Jolanda razbolela, navodno je počeo sve češće da odsustvuje iz kuće, kada je i upoznao glumicu i zaljubio se.

Izvor koji je razgovarao sa Page Six tvrdio je da je David mislio da se sve vrti oko Jolande i njene bolesti", što su isto smatrale i njene koleginice iz rijalitija.

Na sve to Dejvid i njegova porodica su mislili da Jolanda jednostavno voli pažnju da je bolesna. Veruju da preuveličava svoje stanje.

I ističu da nikada nije dobila legitimnu dijagnozu ili drugo ili treće mišljenje, iako, kako je rečeno, ne sumnja da ima Lajamsku bolest, čak i kad to nije potvrđeno jer je Jolanda praktikovala lečenje na prirodne načine.

Nije mu se dopadalo kako tretira ćerke

Na sve to, Fosteru je navodno, kako su pisali pojedini mediji, smetalo i Jolandino opsesivno ponašanje po pitanju svega, brojanje kalorija i slično, zbog čega je i dobila epitet "majke iz pakla", s obzirom da je ćerkama branila da jedu da se ne bi ugojile, i dozvoljavala im samo šaku badema dnevno. Njemu je to bilo nenormalno, i iako je priznao da nije bio najbolji otac svojoj deci, ovako nešto mu je bilo nenormalno.

Inače, vremešni muzičar je nedavno dao intervju za People i prokomentarisao to što je tako kasno ponovo postao otac.

"Nisam zažalio nijedan dan zbog toga", istakao je. "Sviđa mi se svaki dan očinstva. To je standardna stvar poput: 'Oh, pa bio si tako mlad kad si dobio decu i radio si dan i noć, nikad ih nisi višao", dodao je i istakao da žali jer se nije isto tako posvetio starijoj deci.

"Jednostavno sam puno radio. Iako i sada puno radim, otkazaću bilo šta da bih se družio sa sinom Renijem. Jednostavno sam drugačiji sada", objasnio je muzičar, dok se njegova nova supruga smeška, a to što nije omiljena Jolandi, uopšte je ne dotiče.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!