Slavni muzičar Dejvid Foster (73) uživa u skladnom braku sa 35 godina mlađom glumicom i pevačicom Ketrin Mekpi sa kojom je pre dve godine dobio i sina.

Njihov odnos je stabilniji nego ikad, iako su im predviđali brz kraj, kada se 73-godišnji muzičar umori od "zabave". No, par odoleva nedaćama, te na svojoj ljubavi rade, što je lepa Mekpi nedavno i otkrila. 

Dejvid Foster je u srećnom braku sa Ketrin.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na pitanje koji je ključ uspeha njenog i Fosterovog braka, slavna lepotica je odgovorila: "Terapija. Dobar terapeut", pa dodala, "ili da jednostavno imate nekoga u svom životu ili drugi par u svom životu koji vam pomaže kada postoji nesloga, neslaganja."

"Ja stvarno mislim da pričom sve može da se reši, ali morate da nađete zajednički jezik, odgovarajući rečnik da biste to uradili. Za to su potrebna praksa i samosvest i posedovanje veština da olakšate takve razgovore".

Dejvid Foster sa novom ženom.
Instagram 

Dejvid i Ketrin nisu samo partneri već su i saradnici jer nastupaju zajedno i snimaju numere, kao što je to bio njihov nedavni album sa božićnim pesmama. A Ketrin, koja je prvi put upoznala Dejvida 2006. godine kada je bio gostujući mentor na "Američkom Idolu", pre nego što se ponovo sa njim povezala više od decenije kasnije, rekla je da sarađuju sa "lakoćom", bez pritiska.

"Kroz rad se zaista najbolje upoznajemo, a to je poznavanje lakoće, veličine i načina na koji on radi i jednostavno uvek izvlači najbolje od ljudi."

Rekla je da je njihov mali sin njihov naslednik u pravom smislu te reči nakon što su otkrili da ga zanimaju bubnjevi.

"Rekla bih da je sviranje bubnjeva bila stalna tema u njegovom životu od njegovih 14 meseci, ali on je sada dostigao još jedan nivo u svom sviranju koji je zaista impresivan", rekla je Mekpi. "Ljudi su bili više impresionirani nego što smo to bili mi".

"Mi smo više bili u fazonu 'da, on to stvarno voli. Dobar je. Ne znamo da li će to biti prava stvar.' Ali sada ću reći: "Hmmm, ovo bi mogla biti prava stvar.""

Mekpi je potom dodala da ona i Foster 'ne guraju' dete ka muzici.

"Volela bih da on krene stopama svog oca i da bude zaista dobro upućen u sve vrste muzičkih instrumenata", rekla je ona. "Očigledno, on ima 2 i po... samo ga puštamo da radi svoje."

"Ali, volela bih da on dobro razume sve instrumente kao njegov tata. Mislim da je na putu - to je sigurno", otkrila je glumica.

Njen odgovor pozdravili su mnogi i istakli da je "pravo osveženje", pogotovo ako se uzme u obzir priča u kojoj je Foster bio pre nego što će lepa Mekpi ponovo ući u njegov život.

Podsetimo, muzičar i producent pre toga je bio u braku sa nekadašnjom manekenkom Jolandom Hadid koju je pratio nimalo pohvalan nadimak "majke iz pakla".

Jolanda Hadid bila je u braku sa Dejvidom Fosterom.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Razlog je bio taj što je ćerke Điđi i Belu od najmanjih nogu spremala za svet mode, te ih lišavala stvari u kojima su uživale njihove vršnjakinje. Điđi tako nije mogla da trenira odbojku jer je to "sport za muškarce", niti da jede tortu, uključujući i rođendansku, a setimo se samo situacije kada joj se požalila da se umalo onesvestila od gladi na šta joj je Jolanda rekla da pojede "par badema". 

Ništa bolje nije prošla ni Bela, koja je, u želji da joj majka posveti više pažnje, operisala nos sa 14. Jolanda se mešala u živote dece, uništavala im veze... što Foster više nije mogao da gleda.

Kap koja je prelila čašu bila je Jolandina "bolest" iako, kako je kasnije istakao muzičar, nikada nije posetila pravog doktora koji joj je dao dijagnozu.

Kada je upoznao Ketrin, zaljubio se i rešio da ostavi Hadid koja je smatrala da će joj dotrčati nazad nakon što uvidi da mlada glumica nije za njega. No, to se nije dogodilo, a Foster i Mekpi danas  žive bajku. Doduše, i Jolanda je našla svoju sreću, nakon godine patnje. 

Bonus video:

Porodici Hadid ugrožena bezbjednost! Prijete im smrću MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!