Nakon dužeg vremena, Ketrin Mekpi i Dejvid Foster uslikani su u nekoliko prilika u javnosti - najpre u parku sa njihovim jednogodišnjim sinom Renijem, a potom i tokom porodičnog ručka. Nažalost, ni u jednoj od pomenutih situacija par se nije "proslavio" jer su njihove paparaco fotografije izazvale lavinu komentara ponajviše zbog vremešnog muzičara koji nije mogao da se natera na osmeh čak ni kada se zabavljao sa detetom. 

Dejvid Foster i Ketrin Mekpi su uslikani prilikom ručka.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sa druge strane, Ketrin je bila puna života, i kao da nije obraćala pažnju na supruga koji je bio više nego neraspoložen.

Osmehivala se paparacima, potom bez problema pozirala kada su se svi porodično fotografisali, međutim Foster se nasmejao samo za slikanje, da bi se potom ponovo namrštio. Mnogi su ovo komentarisali kao da se Mekpi sprema isti scenario kao sa svim drugim njegovim izabranicama - onog trenutka kada bi se pojavljivali više u medijima, postale bi bivše. 

Dejvid Foster je imao osmeh samo kada je morao da se slika.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, moglo se pročitati i da se Ketrin "baš usrećila" jer se "hvalila odnosom sa Fosterom kao da je ulovila momka od dvadeset, a ne zrelog čoveka u osmoj deceniji".

Nažalost, nije da nije bilo povoda za ove priče s obzirom da Foster koji ima 73 nijednom se nije mogao videti u parku da trči sa sinom, ili radi ostale aktivnosti kao drugi očevi. Umesto toga, gledao bi da sedi u hladu i posmatra mladu suprugu na koju je pao veći deo posla oko jednogodišnjeg deteta.

Dejvid Foster ne može da potrči za sinom.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, mnogi su mišljenja da je Mekpi dobila što je tražila, s obzirom da je znala u šta ulazi kada je uplovila u odnos sa Fosterom.

Podsetimo, pre nje, muzičar je bio u braku sa Jolandom Hadid, takozvanom "majkom iz pakla" koja je svojevremeno bila jedna od najlepših modela sveta. Ipak, njena blistava prošlost pala je u drugi plan zbog odnosa sa decom. 

Tako je Điđi i Beli Hadid branila da jedu, smatrala da škola nije bitna, mešala im se u veze, kao i sinu Anvaru, a mlađu ćerku je poslala da operiše nos sa samo 14 godina, zbog čega je dobila nimalo laskavi nadimak.

Sve to Fosteru se nije nimalo dopadalo, a njihov brak upao je u krizu kada se Jolanda navodno razbolela od Lajamske bolesti. Problem je bilo to što bivša manekenka nikad nije otišla po zvaničnu dijagnozu već se lečila sama i po holističkim centrima. 

U isto vreme, Dejvidu je veoma smetao i rijaliti "The Real Housewives of Beverly Hills", u kojem je Hadid učestvovala, a koji je, prema njegovom mišljenju, uništavao njegov ugled. 

Jolanda Hadid je uništavala ugled Fosteru.
Instagram 

Kako su svojevremeno izvori bliski nekadašnjem paru pričali, Foster nije želeo da se tako prezentuje u javnosti, a nakon što se Jolanda razbolela, navodno je počeo sve češće da odsustvuje iz kuće, kada je i upoznao glumicu i zaljubio se.

Dejvid Foster se zaljubio u Ketrin kada se Jolanda zaljubila.
Instagram 

Izvor koji je razgovarao sa Page Six tvrdio je da je David mislio da se sve vrti oko Jolande i njene bolesti", što su isto smatrale i njene koleginice iz rijalitija.

Na sve to Dejvid i njegova porodica su mislili da Jolanda jednostavno voli pažnju koju dobija kada je bolesna, te da je preuveličavala svoje stanje. 

Na kraju se ovaj odnos završio razvodom, a Foster se skrasio kraj mlađe Ketrin sa kojom je ranije redovno delio fotografije na mrežama. 

Ipak, sada se i to proredilo, a da li je reč o zahlađenju u braku, ili se jednostavno muzičar umorio od svega, za sada nije poznato.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!