Slavni muzičar Dejvid Foster i njegova 35 godina mlađa nova supruga Ketrin Mekpi, pojavili su se na "MusiCares Person of the Year" dodeli nagrada kako bi podržali dugogodišnjeg prijatelja, rokera Džona Bon Džovija, koji je ovogodišnji dobitnik priznanja za doprinos muzičkoj industriji.

Par je nasmejano pozirao okupljenim fotografima i medijima, ne skrivajući zaljubljenost koja kao da je sve jača iz dana u dan. 

Lepa glumica i pevačica oduzela je dah svima u elegantnoj toaleti sa dubokim dekolteom optočenim kristalima, te je ne čudi što su mnogi komentarisali da nije ni čudo što je Fosteru bilo teško da skine pogled sa zgodne supruge

Dejvid Foster sa Ketrin Mekpi na gala večeri.
Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Sa druge strane, i muzičar je pobrao komplimente da izgleda mlađe i agilnije nego ranije, na čemu su zahvalili upravo Mekpi koja mu je najveća podrška.

Ona je nedavno i otkrila da na odnosu rade, te je upravo to razlog zašto je stabilniji nego ikad, iako su im predviđali brz kraj, kada se 73-godišnji muzičar umori od "zabave". 

Na pitanje koji je ključ uspeha njenog i Fosterovog braka, slavna lepotica je odgovorila: "Terapija. Dobar terapeut", pa dodala, "ili da jednostavno imate nekoga u svom životu ili drugi par u svom životu koji vam pomaže kada postoji nesloga, neslaganja."

"Ja stvarno mislim da pričom sve može da se reši, ali morate da nađete zajednički jezik, odgovarajući rečnik da biste to uradili. Za to su potrebna praksa i samosvest i posedovanje veština da olakšate takve razgovore".

Ketrin Mekpi kaže da sa suprugom radi na odnosu.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ketrin, koja je prvi put upoznala Dejvida 2006. godine kada je bio gostujući mentor na "Američkom Idolu", pre nego što se ponovo sa njim povezala više od decenije kasnije, rekla je da sarađuju sa "lakoćom", bez pritiska.

"Kroz rad se zaista najbolje upoznajemo, a to je poznavanje lakoće, veličine i načina na koji on radi i jednostavno uvek izvlači najbolje od ljudi."

Njen odgovor pozdravili su mnogi i istakli da je "pravo osveženje", pogotovo ako se uzme u obzir priča u kojoj je Foster bio pre nego što će lepa Mekpi ponovo ući u njegov život.

Podsetimo, muzičar i producent pre toga je bio u braku sa nekadašnjom manekenkom Jolandom Hadid koju je pratio nimalo pohvalan nadimak "majke iz pakla".

Šuškalo se da je upravo Mekipi bila "kamen spoticanja" u njegovom braku, zbog čega je Foster preko noći postao glavni negativac u Holivudu, a onda se saznalo šta se sve dešavalo iza zatvorenih vrata. Pre svega, problemi u braku Jolande i Dejvida započeli su jer on nije želeo da se pojavljuje u rijalitiju "Real Housewives od Beverly Hills".

Dejvid Foster je Mekpi upoznao još dok je bio u braku sa Jolandom.
Instagram 

Čovek koji je jedan od najcenjenijih autora, i koji je osvojio 16 Gremija, odjednom je bio uvučen u svađe bogatih žena koje uglavnom nemaju zanimanja i troše novac bogatih muževa. Logično je da Foster, koji je poštovan umetnik to nije želeo.

Ipak, Jolanda nije odustajala. Takođe, Fosteru je smetalo kako Jolanda tretira ćerke, što im brani da jedu i slično, kao što je to bio slučaj sa Điđi, odnosno Jelenom, kako joj je pravo ime, zbog čega je otvoreno negodovao.

U isti mah, Jolanda se u nekom trenutku i razbolela, te Foster nije želeo da prekine odnos i ostavi je na cedilu dok "umire", kako je tvrdila.

Pročitajte još: PRENEMAGALA SE DA UMIRE A SVE BILA LAŽ Majka iz pakla proklela PASTORKU kada ju je razotkrila a onda ju je i muž ostavio

Međutim, ispostaviće se da Jolanda nikada nije dobila zvanični dijagnozu, te su mnogi bili mišljenja da je preuveličavala svoje stanje. Dejvid nikad nije sumnjao da li ona stvarno ima Lajamsku bolest, čak i kad to nije potvrđeno jer je Jolanda praktikovala lečenje na prirodne načine.

Jolanda Hadid sa ćerkama.
Shutterstock 

Ona nikad nije želela da ode u pravu bolnicu, već se lečila dijetama, ishranom, biljnim preparatima, a šta je prava istina, zna samo ona.

Kasnije se saznalo i ko je "kumovao" razvodu. Ko zna do kada bi Jolanda govorila da je bolesna i da "umire", da nije prekipelo Dejvidovim ćerkama, a pogotovo Sari.

Mlada glumica jednom prilikom je ozbiljno prokomentarisala čitavu situaciju. "Vidite, ja se ovako osećam. Mi ne komentarišemo Jolandino zdravlje svojim prijateljima. To nije na nama da komentarišemo. Samo ona zna svoj put, ali ono što ću reći je da ako si sposobna da učestvuješ u rijalitiju, ne umireš", rekla je Sara i dodala: "Budimo iskreni."

Ovako nešto imalo je veliku težinu, ako se uzme u obzir da je Jolandina mlađa ćerka Bela, koja takođe ima lajamsku bolest i koja je zapravo u jednom trenutku bila na korak od smrti, morala da pauzira svoju modeling karijeru godinu dana kako bi bolest stavila pod kontrolu.

Bela Hadid je pauzirala karijeru zbog bolesti.
instagram/bellahadid 

A Jolanda koja je navodno bila u lošem stanju, takođe na korak od smrti, uredno je snimala rijaliti. No, nakon Sarinog intervjua, Jolanda je volšebno odlučila da više neće učestvovati u rijalitiju.

Danas je u drugom odnosu, iako se čini da i dalje ispaljuje otrovne iglice u pravcu Fostera i Ketrin, iako se par na to ne osvrće. Žive svoj život i ne obraćaju pažnju na Jolandu koja jedino i može da "hejtuje" iz daljine. 

Instagram Katerine Mekpi je nova supruga muzičara Dejvida Fostera

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!  Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!