Lepa glumica Sandra Bulok dugo se nije mogla videti u javnosti nakon smrti muža. Zapravo, od njenog poslednjeg pojavljivanja prošlo je bezmalo pet meseci, a sada su je paparaci konačno uslikali na ulicama Zapadnog Holivuda.

Bulok je bila u opuštenom izdanju, a sa njom je bio i sin Luis. Trudili su se da umaknu paparacima, zbog čega glumica nije bila preterano dobro raspoložena

Sandra Bulok sa sinom u javnosti.
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, ni u prethodnim navratima kada bi je uslikali, Sandra nije imala osmeh na licu, a mnogi su sigurni da je razlog i to što joj pokojni suprug nedostaje. Ipak, često se mogao pročitati komentar da je prelepa, iako je tuga ostavila traga na njenom licu.

Podsetimo, Bulok se povukla iz glume pre par godina kako bi se posvetila deci. 

"Trebaće mi vremena da budem samo majka. Naravno, vratiću se glumi. Samo ne znam tačno kada. Možda kad moji tinejdžeri napune 16, 17 godina", izjavila je lepa glumica u martu 2020.

Sandra Bulok se povukla iz javnosti kako bi bila majka
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, nije mogla ni da sanja da će joj se život uskoro okrenuti za 180 stepeni. Njen najbolji prijatelj i prava ljubav, partner Brajan Rendal, sa kojim je bila u vezi 8 godina, preminuo je pre nekoliko meseci nakon teške bolesti, te je jasno da se glumica povukla iz Holivuda i kako bi bila kraj supruga u mučnim trenucima.

Sandra Bulok je ostala bez partnera
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Rendal je preminio nakon trogodišnje borbe sa amiotrofičkom lateralnom sklerozom. U poslednjoj fazi bolest je napala nervni sistem, kičmenu moždinu i mozak, ali je i pored svega želeo da sve ostane tajna. Kako se upravo iz tog razloga nisu pojavljivali zajedno u javnosti, mnogi su mislili da je par raskinuo, ali to nije bila istina, već je njegovo stanje bilo veoma teško.

Inače, Sandra i Brajan zavetovali su se na večnu ljubav 2021. na intimnoj ceremoniji. Njihova priča ljubavi započela je kada mu je Sandra poverila ulogu fotografa na proslavi rođendana svog sina Luisa, preporučenog od strane prijateljice.

Brzo su se zbližili, a Brijan je postao sastavni dio Sandrine porodice, ravnopravno uključen u odgajanje njene dece, koja su ga s ljubavlju prihvatila.

Ovaj gubitak je posebno težak za Sandru, koja je prošla kroz turbulentan period u svom prethodnom braku. Uprkos svemu, mediji su naglašavali da je Brajan bio jedan od retkih koji nikada nije prevario Sandru, s obzirom na pakao koji je prošla sa bivšim partnerima, a naročito suprugom Džesijem Džejmsom.

Prema izveštajima Mirror-a, glumica još uvek nije uspela da se oporavi od ovog velikog gubitka, suočavajući se s tugom i izazovima koji prate nenadani odlazak voljene osobe, što nije iznenađujuće.

Pročitajte još: "NE OSEĆAM SE SPOSOBNOM DA DONOSIM ISPRAVNE ODLUKE" Slavna oskarovka NAPUŠTA GLUMU, a razlog je mnoge rastužio

Bonus video:

Afera TikTok/tishtoking

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!