Glumica Sandra Bulok rastužila je fanove širom sveta kad je u martu ove godine objavila da planira predah od glumačke karijere, a sada je svoj odlazak i potvrdila.

Niko je očekivao da će ovako brzo predati mandat najpopularnije glumice u svetu Holivuda, izgleda da je Sandra čvrsto odlučila da se posveti mirnijem tempu života i da joj je sada najbolje vreme za penziju.

U razgovoru za "The Hollywood Reporter" Sandra Bulok priznala je da se više ne oseća "sposobnom da donosi zdrave i pametne odluke".

Sandra Bulok napušta glumu.
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri, glumica je snimila oko 50 filmova, a intervjuu je započela s napomenom da se raduje što će sama biti kreator svog života, dnevnih obaveza i rasporeda uopšte. Iako je zahvalna na svemu što je postigla u glumačkoj industriji, oduvek je bila zabrinuta za svoj privatni život na koji je mnogo uticala njena slava.

"Uvek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš frižider i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu", rekla je glumica i otkrila da je sama sa sobom obavila ozbiljan razgovor o uspehu koji je postigla za 30 godina aktivnog rada.

"Rekla sam samoj sebi: 'Prestani da tražiš jer ga već imaš i nema više šta da se dokazuješ. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda uspeha."

Pričala je i o saradnji s producentkinjom filma "Izgubljeni grad", Lizom Čejsin i priznala da je srećna što je sarađivala sa takvom osobom iz filmske industrije.

Sandra Bulok najavila penzionisanje.
LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Ako iznenada odlazim, želim to da učinim s pravom osobom", objasnila je glumica koja je u toj komediji glumila Loretu i bila je jedan od producenata na projektu. Na pitanje kada će se vratiti glumi, kratko je poručila "Ne znam".

Publika s nestrpljenjem očekuje njen novi film "Bullet Train", akcioni triler koji stiže početkom avgusta u kojem, uz nju, glavne uloge imaju Bred Pit, Majkl Šenon i Džoi King.

Sandra Bulok u poslednjih desetak godina imala je nekoliko velikih filmskih hitova, između ostalih "Bird Box" i "Ocean's 8", a još njenih fotografija pogledajte u nastavku:

RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Sandra Bulok