Par dana nakon što je prvi put uslikana u javnosti nakon smrti supruga, Sandra Bulok ponovo je fotografisana dok je napuštala jedan salon. 

Glumica je bila u crnom od glave do pete, ali za razliku od prehodnog puta kada se na njenom licu nije mogao videti osmeh, sada je bila veoma dobro raspoložena i razdragano se smejala, što je obradovalo njene obožavatelje. 

"Kako je lepo videti da se smeje", pisali su ljudi. "Ovo je Sandra koja nam je falila", "Lepo je videti da ima osmeh", "Hrabra žena", ređali su se komentari podrške.

Podsetimo, Bulok je pre nekoliko meseci izgubila partnera Brajana Rendala sa kojim je bila u vezi preko osam godinaRendal je preminuo u 57. godini nakon trogodišnje borbe sa amiotrofičkom lateralnom sklerozom. 

Brajana je Sandra upoznala kada je fotografisao rođendan njenog sina Luisa, pet godina nakon što se razvela od Džesija Džejmsa koji ju je javno ponižavao i varao.

Sandra Bulok i Brajan Rendal su imali decu koju je Sandra usvojila, Luisa (13) i Lejlu (11), a deca su ga zvala "tata". Oskarovka je (59) na Three Bees na Bahamima prosula pepeo pokojnog partnera. Ovo mesto bilo je posebno za njih jer su na njemu proveli mnoge srećne trenutke zajedno.

Sandra Bulok ludo je volela pokojnog partnera.
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na tom ostrvu su se Sandra i Brajan venčali 2017. godine gde su imali i prvi ples, tri godine nakon što mu je dijagnostikovana bolest amiotrofička lateralna skleroza.

"To mesto je bilo tako posebno za njih. Iznajmili bi celo ostrvo kako bi mogli da uživaju u privatnosti. Tamo su delili neke od najsrećnijih momenata zajedno sa decom i prijateljima. Boravili bi tamo nedeljama. Njena odluka da tamo prospe pepeo ima poseban smisao i značenje", ispričao je izvor.

Inače, Brajan je želeo da njegova borba sa sklerozom ostane tajna, i zbog toga je bio daleko od javnosti tokom poslednjih tretmana. Neki su pogrešno mislili da je raskinuo vezu sa Sandrom Bulok tokom tog perioda, ali to nije bilo tačno. 

Nakon njegove smrti, glumica se nije mogla videti u javnosti, sve do sada, a kako se čini, Bulok je konačno spremna da ide dalje, a sve kako bi deca što manje patila.

Možda će vas zanimati da pročitate: LJUBAV TAKO JAKA DA SE OSEĆALA I PREKO SNIMKA: Procurio Sandrin prvi ples sa pokojnim mužem i ljudi ne prestaju da plaču

Bonus video:

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!