Čuvena glumica Sandra Bulok pojavila se u javnosti prvi put nakon smrti svog dugogodišnjeg partnera, Brajana Rendala, koji je preminuo petog avgusta. Ona se pojavila u Los Anđelesu sa svojom ćerkom Lejlom. Rendal je preminuo u 57. godini nakon trogodišnje borbe sa amiotrofičkom lateralnom sklerozom. Sandra Bulok je držala ruku svojoj najmlađoj ćerki i nežno je poljubila u glavu, a njihov telohranitelj bio je prisutan tokom njihovog izlaska.

Sandra Bulok u javnosti prvi put nakon teškog perioda
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brajana je Sandra upoznala kada je fotografisao rođendan njenog sina Luisa, pet godina nakon što se razvela od Džesija Džejmsa. Sandra Bulok i Brajan Rendal su imali decu koju je Sandra usvojila, Luisa (13) i Lejlu (11), i deca su ga zvala "tata". Oskarovka je (59) na Three Bees na Bahamima prosula pepeo pokojnog partnera. Ovo mesto bilo je posebno za njih jer su na njemu proveli mnoge srećne trenutke zajedno. Na tom ostrvu su se Sandra i Brajan venčali 2017. godine gde su imali i prvi ples, tri godine nakon što mu je dijagnostikovana amiotrofička lateralna skleroza.

Sandra Bulok
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"To mesto je bilo tako posebno za njih. Iznajmili bi celo ostrvo kako bi mogli da uživaju u privatnosti. Tamo su delili neke od najsrećnijih momenata zajedno sa decom i prijateljima. Boravili bi tamo nedeljama. Njena odluka da tamo prospe pepeo ima poseban smisao i značenje", ispričao je izvor.

Sandra Bulok u javnosti prvi put nakon smrti muža
LESE/BAM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brajana je želeo da njegova borba sa sklerozom ostane tajna, i zbog toga je bio daleko od javnosti tokom poslednjih tretmana. Neki su pogrešno mislili da je raskinuo vezu sa Sandrom Bulok tokom tog perioda, ali to nije bilo tačno.

Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia, BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia Modna izdanja slavne glumic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!