Svet je ostao u potpunom šoku kada se saznalo da je partner slavne glumice Sandre Bulok Brajan Randal preminuo pre dva dana nakon trogodišnje borbe sa ALS-om.

Sandra Bulok javno nikada nije govorila o zdravstvenom Brajanovom stanju, ali kako je preneo "Page Six" glumice Oktavija Spenser i Dženifer Aniston su joj bila podrška i pomagale joj da dođe da najboljih lekara.

Sandra Bulok sa pokojnim mužem.
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U poslednjoj fazi bolest je napala nervni sistem, kičmenu moždinu i mozak. Sandra Bulok nije pričala o svom privatnom životu s Brajanom Rendalom, a poznato je da je on bio uz nju dok je odgajala svoju usvojenu decu Luisa (13) i Lejlu (11), a u emisiji Džejde Pinket Smit Red Table Talk 2021. godine je fotografa nazvala "primerom koji želi za svoju decu".

Sestra slavne glumice Džesin Bulok Prado rekla je da je Sandra ostala uz Brajana do samog kraja, a potom je objavila nekoliko privatnih stvari u vezi sa Sandrom i Brajanom.

"Sigurna sam da je Brajan našao najbolje mesto za pecanje u raju. ALS je okrutna bolest, ali ako je za neku utehu do samog kraja bio je okružen ljudima koji su vodili računa o njemu, lekarima, medicinskim sestrama i mojom sestrom koji su mu pomagali. Počivaj u miru Brajane", napisala je Džesin i objavila Brajanovu fotografiju.

Malo nakon što se saznalo da je partner Sandre Bulok preminuo, procurio je snimak koji je nastao pre ti godine, pre dijagnoze ALS, na kojoj glumica i njen partner plešu na brodu uz pesmu "Shelter" Reja LaMontanja.

Kako je jedan izvor rekao "Daily Mail" ovaj ples Sandre i Brajana je usledio nakon što su navodno razmenili nezvanične zavete.

"Oni su to zaista uradili za decu, da bi nekako zapečatili dogovor i pokazali im da je ovo večna stvar", rekao je izvor i dodao: "Posle ceremonije, Luis i Lejla su počeli Brajana da zovu tata".

Podsetimo, pre nego što je našla sreću kraj Brajana, Sandra je već imala brak sa Džesijem Džejmsom, za kog je bila udata od 2005. do 2010. godine. Sa njim je prošla pakao, a dobro je poznato da ju je Džesi varao gotovo od samog početka veze. 

Nakon svega, glumica je pronašla ljubav s modelom i fotografom Brijanom Randalom za kojeg se i udala početkom 2021. Svog sadašnjeg supruga upoznala je kad joj je prijateljica predložila da ga unajmi kao fotografa za proslavu rođendana njenog sina Luisa. Par se brzo zbližio i do samog kraja su bili nerazdvojni.

"Deca obožavaju Brajana i naravno, Sandra se još uvek uštine jer ne može da veruje da je imala toliko sreće što ga je pronašla", rekao je svojevremeno izvor blizak paru.

Bonus video:

Prvi ples Đorđa Đokovića i Saške Veselinov Instagram/tijana.stoisavljevic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!