Glumica Sandra Bulok objavila je prošle godine da pravi pauzu od glume kako bi se posvetila podizanju dece, što je uvek pokušavala da sakrije od javnosti.

"Trebaće mi vremena da budem samo mama. Vratiću se glumi. Ne znam kada. Verovatno kad budu tinejdžeri od 16, 17 godina", rekla je Sandra u martu prošle godine.

Sandra Bulok je napustila glumu.
Gary Mitchell / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Život omiljene holivudske glumice obeležile su brojne traume, zbog čega su u prošlosti često govorili da je "najlepša, ali prokleta", a među njima je i horor koji joj je priredio bivši suprug Džesi Džejms. Njihov je brak u Holivudu poznat kao jedan od najgorih, i to jer ju je on gotovo od početka njihove veze varao s mnogobrojnim ženama. Bulok se za Džejmsa udala 2005. godine, a upoznala ga je na snimanju filma kada ga je htela spojiti s njenom kumom.

Sandra je s Džejmsom krajem 2009. godine ušla u bitku za starateljstvo nad njegovom ćerkom koju je dobio s bivšom suprugom, a par je naposletku u tome i uspeo. Međutim, već početkom sledeće godine javilo se nekoliko žena koje su tvrdile da su spavale s Džesijem zbog čega je glumica tada otkazala evropsku turneju svog filma 'The Blind Side'. Džejms je tada javno istupio i sve priznao te se javno izvinio.

"Nikad nisam bežao od bilo čega što sam uradio. Preuzimam punu odgovornost. Varao sam svoju suprugu. Pa šta? To su uradili i milioni drugih muškaraca", rekao je besramno preduzetnik.

Naime, u martu 2010. godine, nakon što je Sandra osvojila Oskara za film 'The Blind Side', u javnost je procurilo da ju je Džejms varao sa striptizetom Mišel Mekgi i još nekoliko žena. Glumica je o propalom braku progovorila tek kasnije.

'Moj život je imao zaokret koji nije bio baš pijatan. Ali mislim da se to dogodilo da shvatim dublji smisao porodice', rekla je Sandra.

Sandra Bulok nije imala lak život.
Shutterstock 

Nakon svega, glumica je pronašla ljubav s modelom i fotografom Brijanom Randalom za kojeg se i udala početkom 2021. Svog sadašnjeg supruga upoznala je kad joj je prijateljica predložila da ga unajmi kao fotografa za proslavu rođendana njenog sina Luisa. Glumica i fotograf su se brzo zbližili, a on je danas ravnopravno uključen u odgajanje njene djece koja ga jako vole.

'Deca obožavaju Brajna i naravno, Sandra se još uvek uštine jer ne može da veruje da je imala toliko sreće što je pronašla Brijana', rekao je izvor blizak paru.

Osim ljubavnih brodoloma, Sandra je doživela i jednu od najstrašnijih stvari u životu – imala je progonitelja. Uhodio ju je Džošua Džejms Korbet koji je čak i provalio i u njezinu porodičnu kuću 2014. godine. Bulok je naknadno ispričala da je zahvalna samo na tome što njen sin Luis tada nije bio kod kuće.

'To je bila jedina noć kada Luis nije bio sa mnom. Njegova dadilja je rekla: 'Hajde da ga odvedem u svoj stan', koji se nalazi preko puta moje ulice. Prostorija koja je sada moja garderoba tada je bila njegova soba, a da se sve nije dogodilo tako kako je, to bi zauvek promenilo naše živote', ispričala je svojevremeno glumica, a zastrašujući incident ostavilo je veliki trag na njoj.

'Bilo je užasno čudno, izašla bih iz automobila, pogledala levo i počela da plačem', rekla je i objasnila da je morala da se sabere zbog sina.

Osim 12-godišnjeg sina Luisa, glumica ima i 10-godišnju kćerku Lailu, a oboje su usvojeni.

Bonus video:

"KORISTE VEŠTAČKU INTELIGENCIJU DA NAS KLONIRAJU I TAKO MANJE PLAĆAJU!" Jelača uživo iz Amerike povodom štrajka u Holivudu (VIDEO) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!