Svet je potresla vest da je suprug Sandre Bulok, fotograf Brajan Rendal preminuo u 57. godini od retke bolesti ALS-a (amiotrofične laterlane skleroze). U javnosti niko nije znao da je Brajan bolestan, te su čak u poslednjih par nedelja strani mediji pisali i da par ima probleme u vezi jer ih dugo nisu videli zajedno, da bi se sad ispostavilo da je razlog tome bolest, a ne trzavice u braku. 

Sandra Bulok je izgubila partnera.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sestra slavne glumice Džesin Bulok Prado rekla je da je Sandra ostala uz Brajana do samog kraja, a potom je objavila nekoliko privatnih stvari u vezi sa Sandrom i Brajanom.

"Sigurna sam da je Brajan našao najbolje mesto za pecanje u raju. ALS je okrutna bolest, ali ako je za neku utehu do samog kraja bio je okružen ljudima koji su vodili računa o njemu, lekarima, medicinskim sestrama i mojom sestrom koji su mu pomagali. Počivaj u miru Brajane", napisala je Džesin o objavila Brajanovu fotografiju.

U poslednjoj fazi bolest je napala nervni sistem, kičmenu moždinu i mozak. Sandra Bulok nije pričala o svom privatnom životu s Brajanom Rendalom, a poznato je da je on bio uz nju dok je odgajala svoju usvojenu decu Luisa (13) i Lejlu (11), a u emisiji Džejde Pinket Smit Red Table Talk 2021. godine je fotografa nazvala "primerom koji želi za svoju decu".

"Ja sam neko ko se razveo. A onda sam pronašla ljubav svog života", rekla je glumica i dodala, "Imamo dvoje predivne dece – zapravo, troje dece, on ima i stariju ćerku. To je nešto najbolje ikad".

Podsetimo, Sandra Bulok iza sebe ima jedan brak, s motocikllistom Džesijem Džejmsom, za kog je bila udata od 2005. do 2010. godine,  a upoznala ga je na snimanju filma kada ga je htela spojiti s njenom kumom.

Sandra je s Džejmsom krajem 2009. godine ušla u bitku za starateljstvo nad njegovom ćerkom koju je dobio s bivšom suprugom, a par je naposletku u tome i uspeo. Međutim, već početkom sledeće godine javilo se nekoliko žena koje su tvrdile da su spavale s Džesijem zbog čega je glumica tada otkazala evropsku turneju svog filma 'The Blind Side'. Džejms je tada javno istupio i sve priznao te se javno izvinio.

"Nikad nisam bežao od bilo čega što sam uradio. Preuzimam punu odgovornost. Varao sam svoju suprugu. Pa šta? To su uradili i milioni drugih muškaraca", rekao je besramno preduzetnik.

Nakon svega, glumica je pronašla ljubav s modelom i fotografom Brijanom Randalom za kojeg se i udala početkom 2021. Svog sadašnjeg supruga upoznala je kad joj je prijateljica predložila da ga unajmi kao fotografa za proslavu rođendana njenog sina Luisa.

Glumica i fotograf su se brzo zbližili, a on je danas ravnopravno uključen u odgajanje njene djece koja ga jako vole.

'Deca obožavaju Brajana i naravno, Sandra se još uvek uštine jer ne može da veruje da je imala toliko sreće što ga je pronašla', rekao je izvor blizak paru.

Bonus video:

PREMINUO DAVID ALBAHARI: Poznati pisac izgubio životnu bitku u 75. godini posle duge bolesti Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!