Ima mnogo starih holivudskih veza na koje smo zaboravili, a jedna od njih je i ona Sandre Bulok s kolegom glumcem, Rajanom Goslingom.

Njih dvoje su se kratko zabavljali početkom 2000-ih nakon što su se upoznali na snimanju filma 'Murder By Numbers'. Film iz 2002. je podstakao njihovu romansu, koja je navodno trajala gotovo dve godine.

Iako Rajan i Sandra nikada nisu potvrdili vezu dok je trajala, Gosling je gotovo 8 godina nakon njihovog raskida otkrio da su se njih dvoje zapravo zabavljali. Uprkos tome što su u to vreme krili vezu, čini se da je dvojac bio jako zaljubljen.

Gosling je svoje vreme sa Sandrom nazvao jednim od najlepših uspomena koje ima i čak je rekao da je ona i dalje jedna od njegovih "najboljih devojaka".

1. Upoznali su se na snimanju 'Murder By Numbers'

Sandra i Rajan su se prvi put sreli krajem 2001. nakon što su 2002. dobili ulogu za film 'Murder By Numbers'. Ovo je bio prvi put da se susreću i postalo je jasno da su se lepo zbližili.

2. Sandra Bulok je 16 godina starija od Rajana Goslinga

Iako su zajedno glumili u istom filmu, Sandra Bulok je već bila deo industrije više od 15 godina, dok je Rajan Gosling još uvek bio zvezda u usponu. Njih dvoje su se bez sumnje zaljubili na setu filma, a romansu su započeli nakon što su završili snimanje i krenuli s njegovim promovisanjem. Iako su bili predivan par, našli su se na meti kritika zbog razlike u godinama. Sandra, koja je tada imala 37 godina, bila je 16 godina starija od Rajana Goslinga.

Sandra Bulok i Rajan Gosling na snimanju filma murder by numbers.
Warner Bros Collection / Everett / Profimedia 

3. Njihovi likovi nisu baš napisani za romansu

Kada je u pitanju njihov hit film iz 2002. godine, i Sandra Bulok i Rajan Gosling glumili su likove za koje ne biste očekivali da će se zaljubiti u stvarnom životu. Sandra, koja je glumila 30-godišnju detektivku odeljenja za ubistva, našla se na putu dokaza koji povezuju Goslingov 20-godišnji lik s ubistvom. Psihološki triler zaista je pokazao glumačke sposobnosti obe zvezda, međutim, mnoge obožavatelje zanimalo je kako su se Sandra i Rajan zaljubili jedno u drugo dok su glumili suprotnost na ekranu.

4. Navodno su bili u vezi gotovo dve godine

Nakon završetka filma, i Sandra i Rajan su bili fotografisan više nego inače. Dvojac je takođe viđen kako se druži na bezbrojnim događajima i dodelama nagrada, što je mnoge navelo da veruju da između njih postoji više od prijateljstva. Odnos između Rajana i Sandre tokom Filmskog festivala u Kanu 2002. godine bio je vrlo prisan, što je prilično podstaklo glasine da su postoji sumnja da su ljubavni par. Iako su mediji i javnost bili uvereni da su njih dvoje u vezi, ni Rajan ni Sandra nikada nisu potvrdili te navode.

5. Sandra je isistirala da su njih dvoje 'prijatelji'

Sandra Bulok je bila na vrhuncu karijere u vreme veze s Rajanom Goslingom. Tokom 90-ih snimila je niz filmskih hitova. U ovom slučaju, njihova veza postala je glavna vest, što je nateralo mnoge da dovedu u pitanje njihovu vezu. Tokom intervjua, Sandra je otkrila da su njih dvoje 'prijatelji' i da je aktivno izbegavala reći 'samo prijatelji' jer bi reč 'samo' odbacila pravu prirodu njihove veze.

Sandra Bulok i Rajan Gosling su krili dvogodišnju vezu.
- / Backgrid USA / Profimedia 

6. Rajan je pomogao Sandri da se opusti

Iako su bili 'prijatelji', odnos Rajana Goslinga i Sandre Bulok bila je glavna tema. Njihov film, 'Murder By Number', prošao je prilično dobro na mnogim filmskim festivalima širom sveta, što je takođe dalo zamah ljubavnim glasinama. Uprkos tome što ni jedan ni drugi nisu potvrdili vezu, Sandra je jasno dala do znanja da joj je Rajan stvarno pomogao da postane 'opuštenija'. Zvezda je otkrila da je njeno 'prijateljstvo' s Goslingom zaista napravilo razliku u tome što ju je učinilo smirenijom i opuštenijom osobom.

7. Rajan Gosling je kasnije potvrdio da su se zabavljali

Sandra Bulok tvrdila je da su ona i Rajan Gosling 'prijatelji', čime je pokušavala da stvari ostanu 'politički korektne', kako je rekla. Iako nije ispravno označila njihovu vezu, Rajan Gosling je kasnije istupio i potvrdio da su njih dvoje zapravo bili zajedno. Ni Rajan, ni Sandra nisu komentarisali zašto su ćutali o svojoj romansi, a tokom intervjua iz 2011. Rajan Gosling je samo potvrdio njihovu vezu koja je trajala od 2002. do 2003. godine.

Rajan Gosling i Sandra Bulok su bili u vezi.
OLIVIER LABAN-MATTEI / AFP / Profimedia 

8. Rajan je Sandru nazivao jednom od svojih 'najboljih devojaka'

Nakon što je potvrdio svoju vezu sa Sandrom Bulok, gotovo 8 godina nakon što su raskinuli, Sandru je nazvao jednom od svojih 'najboljih devojaka'. Iako se smatra najzgodnijim holivudskim frajerom, Gosling je otkrio da je u životu imao samo dve ljubavi, prvu s kolegicom iz filma 'Murder By Numbers', Sandrom Bulok, i naravno, s kolegicom iz 'The Notebook', Rejčel Mekadams. "Imao sam dve najbolje devojke svih vremena. Nisam upoznao nikoga ko bi mogao da ih nadmaši', stavljajući Sandru i Rejčel na nepobedivim prvim mestima.

9. Raskinuli su zbog pritiska medija i javnosti

Kao i većina holivudskih raskida, Sandra Bulok i Rajan Gosling razišli su se zbog pritiska javnosti. Nakon što su ga pitali zašto mu veza s Sandrom nije uspela, glumac je otkrio da je upravo njihova industrija razlog zašto dugoročno nisu uspeli. Tokom intervjua Gosling je potvrdio da je medijska pažnja loše uticala na njihov odnos, što je čest slučaj za mnoge bivše holivudske parove koji su se razveli ili raskinuli zbog javnosti i medija.

10. Danas oboje imaju svoje porodice

Iako su bili poprilično sladak par, čini se da je njihova romansa bila kratka i slatka. I Rajan Gosling i Sandra Bulok su se venčali i ostvarili kao roditelji. Gosling je trenutno u vezi s glumicom Evom Mendes s kojom ima dvoje dece. Sandra, koja se od svog prvog supruga rastala još 2010., trenutno je u vezi s Brajanom Randalom i ima dvoje dece.

U galeriji pogledajte više fotografija Rajana Goslinga i Sandre Bulok.

Shutterstock Rajan Gosling i Sandra Bulok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!