Viktorija Bekam proslavila je veliki 50. rođendan, a tim povodom njen suprug Dejvid oglasio se na mrežama i podelio neke njihove stare fotografije sa početka veze. 

"50 nikada nije izgledalo ovako dobro. Volim te mnogo", napisao je fudbaler na storijima, a iako su se čestitke zaređale, povele su se i polemike o tome koliko se Viktorija promenila za sve ove godine

Dejvid Bekam sa Vitkorijom na početku veze
instagram/davidbeckham 

Nema sumnje da je bivša Posh Spice podigla svoj stil na novi nivo, kao i da je plastičnim intervencijama i filerima promenila lik. Na starim fotkama, ona je još uvek imala tanke usne, manje izražene jagodice i svakako manje grudi. 

Međutim, u godinama koje su usledile nakon što je dobrano zagazila u vezu sa Dejvidom, naročito nakon spekulacija o prevarama, Viktorija je svoj izgled "doradila". 

Dejvid podelio stare fotke sa Viktorijom
instagram/davidbeckham 

Usne su postale veće, drastično je smršala, i prestala je da se smeje kako ne bi imala bore. Ugradila je silikone, a botoks je postao njena svakodnevnica. 

Poslednjih godina se čini da u tome preteruje, te su je u više navrata prozivali zbog "pačijih usta".

Viktorija Bekam je preterala sa operacijama.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I tada se govorilo da joj operacije nisu bile potrebne, što se najbolje videlo upravo na starim objavama. No, kako je glasio jedan od komentara, "kada ste žena najboljeg fudbalera, onda morate da izgledate tip-top, a ne kao domaćica, kao kada je bila verena za onog električara", a upravo je tokom te veze i malo na početku odnosa sa Bekamom Viktorija poslednji put nosila svoj pravi lik. 

Podsetimo, Viktorija je u prošlosti bila verena za Marka Vuda koji je skromno zarađivao kao električar, a onda joj je slava udarila u glavu i shvatila je da može bolje.

"On nije bio prava osoba za mene, nisam uživala, morala sam da završim sa tom vezom. Nisam mu vratila prsten, još uvek ga imam, zato što je opako dobar! Zar to nije užasno? Zvučim kao veliki materijalista", rekla je tada Viktorija.

Mark Vud je u početku pričao sve najlepše o bivšoj devojci sve do trenutka kada ga je javno izvređala.

"Iz nekog razloga sam već bila verena. On se bavio alarmima. Šteta što nije ostao u špajzu u kom sam ga srela u maminoj kući".

Pročitajte još: KAKO BI IZGLEDALA VIKTORIJA BEKAM DA SE NIJE OPERISALA? Pogledajte slike sestre koju krije od svih i dobićete odgovor

Nakon toga je Mark bio veoma povređen i nije više mario za to da li će postideti Viktoriju, pa je rešio da i sam progovori o vezi potvrdivši da su njegovoj bivšoj bile bitne samo pare.

Viktorija Bekam je ostavila električara zbog Dejvida
instagram/ victoriabeckham 

Kako je malo nakon raskida njihove veze uplovila u odnos sa Bekamom, jasno je da je Viktorija "ciljala na visoko", a čini se da je Dejvid ipak bio "gospodin pravi", ma koliko da se to pojedincima nije dopadalo. 

A koliko se promenila od kako je uplovila u odnos sa fudbalerom, ukoliko ste propustili, pogledajte u nastavku.

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Viktorija Bekam nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!