Viktorija i Dejvid Bekam danas uživaju u jednom od najskladnjih brakova na javnoj sceni. No, poznato je da je i njihova ljubav u nekoliko navrata bila na ispitu, ponajviše zbog afera o kojima se nadugo pisalo, da ne govorimo da čak ni sam početak nije bio baš idealan. 

Viktorija i Dejvid Bekam su u skladnom braku.
instagram/ victoriabeckham 

Pre nego što će se "smuvati" Viktorija je ostavila verenika električara Marka Vuda kog je upoznala kada je u domu njenih roditelja montirao alarme. Čak su i živeli zajedno u njenom otmenom domu, a Mark je bio ludo zaljubljen u Spajsicu.

Logičan korak bila je prosidba, a Viktorija je s oduševljenjem prihvatila verenički prsten. Ali, na kraju se nisu venčali. Čak je u jednom trenutku Poš sebe nazivala Viktorija Adams Vud. Ipak, slomila je srce svom vereniku kada je raskinula šestogodišnju vezu kada su Spajsice dostiglu ogromnu slavu.

"On nije bio prava osoba za mene, nisam uživala, morala sam da završim sa tom vezom. Nisam mu vratila prsten, još uvek ga imam, zato što je opako dobar! Zar to nije užasno? Zvučim kao veliki materijalista."

Mark je u početku pričao samo najlepše stvari o svojoj bivšoj devojci.

"To je bila posebna veza, ali taj deo mog života je gotov. To je tužno jer smo dugo bili zajedno, ali ona je dobila sve što je htela od života i ponosan sam na nju."

Ipak, stvari su postale loše kada je Mark deceniju kasnije progovorio o njihovom seksualnom životu u dokumentarcu nazvanom "Tajne Viktorije Bekam". Naime, on se razbesneo kada je ona ispričala prethodno na televiziji ružne stvari o njemu:

"Iz nekog razloga sam već bila verena. On se bavio alarmima. Šteta što nije ostao u špajzu u kom sam ga srela u maminoj kući."

Jasno je zašto je Mark o njoj pričao pogrdno, međutim, Viktorija se na to nije obazirala. Naprotiv. Ona je već uveliko bila u vezi sa Dejvidom, koja, doduše, nije krenula onako kako su mnogi mislili.

Sa Dejvidom se viđala na parkingu?

Naime, Netflix dokumentarac o Bekamovom životu otkrio je detalje sa početka njegove veze koji su sve iznenadili. 

U vreme kada su se Dejvid i Viktorija zaljubili, oni su bez sumnje bili dve najveće zvezde u Velikoj Britaniji, pa je njihova veza privlačila mnogo pažnje, a par je morao svojski da se trudi da sakrije detalje.

Štaviše, kada su tek počeli da se viđaju, kako bi to zadržali za sebe i mogli na miru da se upoznaju, oni su imali vrlo neglamurozne romantične izlaske za takve dve "face".

"Moj menadžer je ponavljao: 'Pokušaj da to sakriješ'", prisetila se Viktorija u ovoj dokumentarnoj seriji. "Zbog toga smo se nalazili na parkinzima. Nije tako pogano kao što zvuči!"

U trenutku kada je Viktorija to priznala pred kamerama, Dejvid se nasmejao i rekao: "Otmeno!"

Podsetimo, Dejvid i Viktorija upoznali su se 1997. godine, na jednom meču Mančester junajteda, za koji je Bekam tada nastupao.

"Pričali smo oko sat vremena u prostoru za igrače, a tog dana je, inače, došla vozom. Zato mi je napisala svoj broj telefona na karti za voz, koju još uvek čuvam", rekao je Dejvid u emisiji The Tonight Show 2020. godine.

I sama Viktorija javno se prisetila njihovog prvog susreta u pismu samoj sebi koje je objavila u magazinu Vogue pre nekoliko godina.

"Dok su ostali fudbaleri stajali s društvom i pili, Dejvid je stajao sa strane sa svojom porodicom. I imao je tako sladak osmeh", napisala je Viktorija.

Godinu dana kasnije, par je objavio da je veren, a uskoro su dobili sina Bruklina. Potom su se venčali u julu 1999. godine, a zatim dobili sinove Romea i Kruza i ćerku Harper. Već nekoliko godina porodica najviše vremena provodi u Americi, gde je Bekam na čelu kluba Inter Majami, a Viktorija i on i dalje su jedno drugom najveća podrška i – uvek zajedno.

Bonus video:

Viktorija Bekam TikTok/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!