Nema mnogo devojaka i žena sa ovih prostora koje su uspele da ostvare uspešnu svetsku karijeru, te da na kraju čak sarađuju i sa holivudskim zvezdama. Međutim, lepa Bosanka Jovana Rajačić definitivno je jedna od retkih kojoj je to pošlo za rukom. 

Kada je krajem 2021. preuzela profil nikog drugog do Viktorije Bekam, mnogi su u prvi mah ostali zbunjeni, ali već nakon prve objave bilo je jasno koji je njen zadatak, a to je bila promocija sportske linije čuvene Posh Spice u saradnji sa Reebokom. 

Jovana je za Viktoriju snimila i objavila trening kojim poziva na vežbanje, a ideja je bila upravo da kroz sportsku priču publika bolje doživi važnost vežbanja, i da se usput promoviše i modna linija Bekamove, ali i fitnes priča koja stoji iza Jovane.

Naime, bosanska lepotica inače je na čelu platforme LIVENow Fitness koja ljude povezuje sa stručnjacima za vežbanje, ali i pruža mogućnost da se čuju neverovatna iskustva drugih širom sveta. Malo je reći da je lepotica sa Balkana preko noći postala glavna zvezda javnosti, a mreže i mediji brujali su o Bojaninom uspehu. No, da slava ima i drugo, nimalo lepo lice, Rajačićeva je osetila samo par meseci kasnije. 

Jovana Rajačić je preuzela Instagram Viktorije Bekam.
printscreen/instagram 

Veoma brzo je počela da kruži priča da je Viktorija ljubomorna na lepu fitnes influenserku, jer je privukla veću pažnju na sebe, a ne na njenu sportsku liniju. Naravno, to je navodno dirnulo Viktorijin ego, naročito nakon što su strani mediji pisali da je na Jovanu bacio oko i Dejvid, što se nije dopalo dizajnerki, iako je njen suprug u više navrata delio fotografije na kojima je ne samo Jovana već i njen verenik.

Bekam uvek čestita rođendan Jovani Rajačić.
Instagram 

Fudbaler joj redovno i javno čestita rođendan, dok Viktorija to nije uradila - barem ne na Instagramu. Razumljivo je da je ovo samo bila dodatna "potvrda" javnosti da "gde ima dima, ima i vatre". 

Jovana je inače malo nakon saradnje sa Viktorijom nestala, a svoj profil na Instagramu je zaključala, navodno jer su je napadali brojni Viktorijini fanovi. Šuškalo se da lepa Bosanka nije mogla da izdrži pritisak, no tek se pre par meseci saznala prava istina o svemu. 

Jovana je zapravo bila trudna, ter je verovatno zaključala profil kako bi poštedela sebe, ali i bebu pritisaka i nerviranja oko netačnih naslova i spekulacija.

Za njenu trudnoću se saznalo nakon što je njen verenik, takođe sportista i trener slavnih, Bobi Rič, podelio njeihove zajedničke fotografije na kojima se jasno video Jovanin stomak. Ona se u međuvremenu i porodila, a Rič redovno deli ne samo njene fotografije, već i slike ćerkice. 

Pročitajte još: BEKAM JE JOVANI JAVNO ČESTITAO ROĐENDAN, A VIKTORIJA JE IGNORIŠE: Našu lepoticu je kovala u zvezde, a sad je ne podnosi?

Na ovaj način su ujedno i stavili tačke na bilo kakve spekulacije da je između lepe Balkanke i Dejvida Bekama bilo išta više od uzajamnog poštovanja i prijateljstva. Par se pojavio i na premijeri dokumentarca "Beckham", a Bob Rič redovno je u društvu slavnog fudbalera.

Inače, Jovanina majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih hirurga u BiH, i trenutno radi u Kuvajtu, gde vodi Kliniku za lečenje opekotina i za plastičnu hirurgiju. Tu su Jovana i njena sestra završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi.

instagram/mrbobbyrich Pogledajte još fotografija lepe Jovane Rajačić i njenog verenika Bobija Riča.

Iako su mnogi smatrali da je u svet poznatih lepa fitnes stručnjakinja završila zahvaljujući poznatijoj sestri Andrei koja je u braku sa francuskim fudbalerom Tjerijem Andrijem, istina je da je Jovana najpre završila studije u međunarodnom marketingu, a potom je sedam godina radila za agenciju globalnih komunikacija preko odnosa s medijima, raznih događaja, marketinga za influensere i talente i sarađivala sa velikim brendovima. 

Jovana se, iako je prošlo samo nekoliko meseci od porođaja, već vratila vežbanju i vratila je staru liniju, što oduševljava njihove pratioce, a u nastavku pogledajte kako Jovana izgleda sada. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!