Kada je pre nešto malo više od godinu dana Instagram profil Viktorije Bekam preuzela na dan lepa Balkanka Jovana Rajačić, mnogi su u prvi mah bili zbunjeni. Međutim, već nakon prvog posta bilo je jasno koji je njen zadatak, a to je bila promocija sportske linije čuvene Posh Spice u saradnji sa Reebokom.

U objavama na Viktorijinom profilu, Jovana je snimila i objavila trening kojim poziva na vežbanje, a ideja je bila upravo da kroz sportsku priču publika bolje doživi važnost vežbanja, i da se usput promoviše i Viktorijina linija, ali i fitnes priča koja stoji iza Jovane.

Naime, bosanska lepotica inače je na čelu platforme LIVENow Fitness koja ljude povezuje sa stručnjacima za vežbanje, ali i pruža mogućnost da se čuju neverovatna iskustva drugih širom sveta.

Njena majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih hirurga u BiH, a trenutno radi u Kuvajtu, gde vodi Kliniku za lečenje opekotina i za plastičnu hirurgiju. Tu su Jovana i njena sestra završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi.

Jovana Rajačić preuzela je Instagram profil Viktorije Bekam na jedan dan.
pritnscreen/instagram 

Iako su mnogi smatrali da je u svet poznatih lepa fitnes stručnjakinja završila zahvaljujući poznatijoj sestri Andrei koja je u braku sa francuskim fudbalerom Tjerijem Andrijem, istina je da je Jovana najpre završila studije u međunarodnom marketingu, a potom je sedam godina radila za agenciju globalnih komunikacija preko odnosa s medijima, raznih događaja, marketinga za influensere i talente i sarađivala sa velikim brendovima.

Jovana Rajačić uspešna je fitnes influenserka.
printscreen/instagram 

Interesantno je i da je njen dečko, sportista Bobi Rič inače jedan od ličnih trenera slavnih, među kojima je i Viktorija Bekam, a koliko su postali dobri prijatelji svedoči i to što im redovno prave društvo na različitim putovanjima, kao kada su pre nekoliko meseci bili zajedno na krstarenju. 

jovana rajačić je uživala na krstarenju sa Viktorijom i Dejvidom Bekamom.
Instagram 

S obzirom na to koliko su bliski, mnoge je iznenadilo što je pre nekoliko meseci Jovani rođendan javno čestitao samo Dejvid, da bi Viktorija to uradila tek nakon što su se na mrežama pojavile brojne teorije.

Jovani Rajačić najpre je čestitao samo Dejvid rođendan
Instagram 

Tako se pričalo da je Viktorija zapravo ljubomorna na lepu fitnes influenserku, jer je privukla ogromnu pažnju nakon što je preuzela njen Instagram. Pisalo se da je na nju bacio oko i Dejvid, što se nije dopalo dizajnerki, iako je njen suprug podelio fotografiju na kojoj su Jovana i njen verenik.

Viktorija Bekam navodno je ljubomorna na Jovanu Rajačić
printscreen/instagram 

Da priča nije idealna dalo se naslutiti i kada je naprasno Jovana zaključala profil na Instagramu, navodno jer su je napadali brojni Viktorijini fanovi.

Jovana Rajačić zaključala je profil.
printscreen/instagram 

Međutim, tek nedavno se saznala prava istina i to zahvaljujući Instagram profilu Bobija Riča, koji veoma često objavljuje fotografije svoje verenice.

Naime, lepa Jovana je bila trudna, što objašnjava zašto je smanjila aktivnost na mrežama, i zaključala profil jer je činjenica da je pažnja koju je dobijala na mrežama nosila i određenu dozu stresa, što joj nikako nije potrebno dok je u blagoslovenom stanju.

Bobi Rič često deli i snimke i fotografije ćerkice, kao i svoje lepe partnerke koja je neverovatnom brzinom vratila staru liniju.

Na ovaj način su ujedno i stavili tačke na bilo kakve spekulacije da je između lepe Balkanke i Dejvida Bekama bilo išta više od uzajamnog poštovanja i prijateljstva, a još Jovaninih fotografija sa verenikom pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

instagram/mrbobbyrich Pogledajte još fotografija lepe Jovane Rajačić i njenog verenika Bobija Riča.

Bonus video:

Šminkanje Viktorija Bekam Instagaram/victoriabeckhambeauty

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!