Slavnoj fitnes influenserki Jovani Rajačićkoja poreklo vodi sa ovoh prostora, pre nekoliko dana čestitao je rođendan i slavni Dejvid Bekam, ali je mnoge iznenadilo što to isto nije učinila Viktorija iako je bosanska lepotica čak i vodila njen Instagram pre nekoliko meseci.

Naime, fudbaler je podelio njenu fotografiju na svom profilu uz kratku čestitku, što je mnoge oduševilo, budući da vodi računa o ljudima sa kojima sarađuje, a lepa Jovana je upravo neko ko je i te kako pomogao kompaniji njegove supruge.

dejvid bekam čestitao je jovani rajačić rođendan.
Instagram 

Naime, influenserka je jedna od osnivača konsultanske agencije koja pomaže brendovima i pojedincima da ostvare značajne veze, bolje kampanje i da se izdvoje sadržajem. Jovana je pre nekoliko meseci i preuzela Viktorijin Instagram kako bi joj pomogla da podignu kompaniju koja je pred bankrotom, a za koju Bekam više nije želeo da plaća.

Bekam više nije želeo da plaća Viktorijine cehove sa sportskom kompanijom.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, iako je Viktorija sinon za eleganciju, u poslednje vreme rešena je da se okrene i drugim trendovima, kao što je sportski fazon, a upravo tu dolazimo i do lepe Sarajke koja je na kratko bila zadužena za profil Viktorije Bekam.

pritnscreen/instagram Jovana Rajačić

Naime, već duže vreme se šuška da Viktorijina nova kolekcija nije privukla toliku pažnju kao što se nadalo isprva, kao i da je zbog pada u kompaniji morala da potraži i pomoć psihologa.

Ipak, Viktorija je "stari vuk" i dobro zna da su budućnost influenseri, te je rešena da u svoj tim dovede najbolje, ali i da se okrene tržištu na kom uvek vlada veća potražnja.

Tako je za jedno od lica koja će promovisati njenu sportsku liniju izabrana i lepa Jovana Rajačić, fitnes ekspertkinja sa ovih prostora.

U objavama na Viktorijinom profilu, Jovana je snimila i objavila trening kojim poziva na vežbanje, a ideja je bila upravo da kroz sportsku priču publika bolje doživi važnost vežbanja, i da se usput promoviše Viktorijina saradnja sa jednim sportskim brendom.

Lepa Jovana inače je na čelu platforme LIVENow Fitness koja ljude povezuje sa stručnjacima za vežbanje, ali i pruža mogućnost da se čuju neverovatna iskustva drugih širom sveta.

Viktorija Bekam je izabrala lepu Jovanu da joj pomogne oko kolekcije.
printscreen/instagram 

Malo je reći da su njeni videi privukli ogromnu pažnju, te da je Viktorija dobila ono što je želela, a time je oduševljen i njen suprug Dejvid. Međutim, potegla se priča da se Viktoriji upravo ne dopada Dejvidovo oduševljenje mladom sportistkinjom, iako nije bilo ni naznaka o flertu, što potvrđuje i činjenica da je fudbaler podelio Jovaninu fotografiju sa verenikom.

DEjvid Bekam je podelio fotografiju influenserke Jovane sa verenikom.
Instagram 

Inače, njena majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih hirurga u BiH, a trenutno radi u Kuvajtu, gde vodi Kliniku za lečenje opekotna i plastičnu hirurgiju su Jovana i njena sestra završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi.

jovana rajačić je sa ovih prostora.
pritnscreen/instagram 

Iako su mnogi smatrali da je u svet poznatih lepa fitnes stručnjakinja zavrpila zahvaljujući poznatijoj sestri Andrei koja je u braku sa francuskim fudbalerom Tjerijem Andrijem, istina je da je Jovana najpre završila studije u međunarodnom marketingu,a potom sedam godina radila za agenciju globalnih komunikacija preko odnosa s medijima, raznih događaja, marketinga za influensere i talente i sarađivala sa velikim brendovima.

jovana rajačić uspešna je u svom poslu.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!