Malo ko je očekivao da će dokumentarna serija "Beckham" na Netflix-u o privatnom životu i karijeri Dejvida Bekama otkriti baš toliko detalja o životu slavnog fudbalera, jer i drugi su snimali slične formate, ali nekako uvijene u šareni papir. Sa Bekamom je, čini se, ipak druga priča, te se u seriji dotakao i skandala sa ljubavnicom Rebekom Los, ali je progovorio i o brojnim drugim padovima, i usponima. 

Fudbaler je progovorio i o problemima sa mentalnim zdravljem, što je malo ko mogao i da zamisli jer Bekam nikad nije ostavljao utisak nekoga ko je nestabilan. No, na kraju dana, i on je samo čovek od krvi i mesa. 

Međutim, dokumentarac ima i svojih vedrijih i duhovitijih momenata. Jedan od njih je Bekamova prozivka na račun supruge koja je pokušala pred kamerama da se predstavi kao pripadnica radničke klase, iako je očigledno odrasla kao pripadnica višeg staleža.

Dejvid Bekam je prozvao Viktoriju.
instagram/ victoriabeckham 

U popularnom video-klipu koji je isečak iz Netflix-ovog serijala Viktorija tvrdi da je njena porodica bila "vrlo vredna radnička klasa", na šta je Dejvid dobacio: "Ne laži. Hajd' sad budi iskrena".

"Kojim automobilom te je otac vozio u školu", pitao je Dejvid, a Viktorija je odgovorila: "Odgovor nije jednostavan", ali njen suprug je nastavio: "Koji automobil je tvoj otac vozio".

Viktorija nije imala kuda i odgovorila je: "Okej. Bile su osamdesete i moj otac je imao Rols-Rojs" i Bekam je kratko ogovorio: "Hvala" i izašao iz prostorije u kojoj je njegova surpuga davala intervju.

Naravno, komentari nisu izostali. "Pa nije se zvala Posh Spice bez razloga", "Biti vredan i biti iz radničke porodice nije isto", "Bogati ljudi koji se pretvaraju da potiču iz radničke klase su užasni", "Dejvid je taj koji je odrastao u radničkoj klasi, pa ima pravo da bude besan", "Zašto svako mora da bude iz radničke porodice. Zašto jednostavno ne prihvatiš da si rođena bogata"... samo je delić "finijih" komentara.

Inače, Viktorija je u poslednjoj, četvroj epizodi dokumentarca, na ivici suza rekla da priča o aferi bila najgori period u njihovom braku.

"Imali smo utisak da je ceo svet protiv nas. Stvar je u tome što smo bili jedno protiv dugog, ako ću da budem iskrena. Sve do Madrira mi smo bili sami protiv svih jer smo bili povezani na svim nivoima. A, onda se desila Španija, i imala sam utisak da to više nije to. To je zaista tužno. Ne mogu ni da vam objasnim koliko je bilo teško i koliko je uticalo ne mene".

Bonus video:

Šminkanje Viktorija Bekam Instagaram/victoriabeckhambeauty

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!