Nova dokumentarna serija "Beckham" otkriva do sada nepoznate detalje o fudbaleru, njegovoj profesionalnoj karijeri, ali i o porodičnim odnosima i skandalima koji su pratili njegov brak. 

Novi tizer bacio je akcenat na sam početak veze Dejvida i Viktorije koji su se upoznali 1997. na jednoj humanitarnoj utakmici. 

Šta se dešavalo pre toga? Čime ju je osvojio? Kakav prvi utisak je ona ostavila? A kako je reagovala njegova majka?

"Činjenicu da sam išla na utakmice da bih ga srela, neki bi protumačili kao da sam ga uhodila, ja bih radije rekla da sam želela da ga vidim", rekla je Viktorija Bekam ne skrivajući namere koji su i doveli do veze što su neki i sada opisali kao "besramno". 

Viktorija je uhodila Dejvida.
instagram/ victoriabeckham 

Ona je potom dodala i da joj je Bekam odmah zapao za oko. "Kada sam ga videla u dvorani za fudbalere, svi ostali fudbaleri bili su za šankom, a on je stajao i razgovarao sa svojim roditeljima, a ja sam jako bliska sa svojom porodicom i dopala mi se ta njegova strana", ispričala je Viktorija.

Međutim, počeci njihove veze nisu bili tako bajni i medeni. U vreme kada su se Dejvid i Viktorija zaljubili, oni su bez sumnje bili dve najveće zvezde u Velikoj Britaniji, pa je njihova veza privlačila mnogo pažnje, a par je morao svojski da se trudi da sakrije detalje.

Štaviše, kada su tek počeli da se viđaju, kako bi to zadržali za sebe i mogli na miru da se upoznaju, oni su imali vrlo neglamurozne romantične izlaske za takve dve "face".

"Moj menadžer je ponavljao: 'Pokušaj da to sakriješ'", prisetila se Viktorija u ovoj dokumentarnoj seriji. "Zbog toga smo se nalazili na parkinzima. Nije tako pogano kao što zvuči!"

U trenutku kada je Viktorija to priznala pred kamerama, Dejvid se nasmejao i rekao: "Otmeno!" Međutim, daleko od toga da je samo to bio problem na početku. Kako je otkriveno u dokumentarcu, ni Dejvidova majka nije bila preterano oduševljena njegovom vezom sa Viktorijom. 

Sandra Bekam nije bila oduševljena vezom sina.
instagram/davidbeckham 

"Brinuli smo se da će izgubiti sve za šta se zalagao jer mu je fubbal uvek bio na prvom mmestu, a onda se to promenilo", rekla je Dejvidova majka Sandra Bekam.

Ispostavilo se da nije bilo razloga za strah jer je Bekamova karijera samo napredovala. Uz Viktoriju Bekam nizao je uspehe, a isto važi i u njenom slučaju.

"Baš mi se svidela", otkrio je Bekam detalje prvog susreta sa suprugom koja je uzvratila: "Dopao mi se, bilo je tako jednostavno".

Par je, očekivano, privlačio pažnju gdegod da su se pojavili, a pažnja paparaca bila je nesnosna i ravna paklu. Ipak, uspeli su sve da izdrže, a godinu dana od početka veze objavili su da su veren.

Uskoro su dobili sina Bruklina. Potom su se venčali u julu 1999. godine, a zatim dobili sinove Romea i Kruza i ćerku Harper. Već nekoliko godina porodica najviše vremena provodi u Americi, gde je Bekam na čelu kluba Inter Majami, a Viktorija i on i dalje su jedno drugom najveća podrška i – uvek zajedno.

Bonus video:

Viktorija Bekam skinula tetovazu Instagram/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!