Pre 20 godina, svet nije prestajao da bruji o aferi tada najpopularnijeg fudbalera Dejvida Bekama. Kako se tada pisalo, on je uplovio u zabranjen odnos sa asistentkinjom Rebekom Los, a priča je otišla toliko daleko da su se kasnije zahvaljujući upravo ljubavnici, saznali ne samo detalji veze, nego i užasne stvari koje je fudbaler govorio o svojoj supruzi.

Dejvid Bekam o aferi.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Sada, dve decenije kasnije, Viktorija Bekam je prvi put javno progovorila o bolu koji je doživela kada je započelo govorkanje kako ju je Dejvid Bekam prevario i otkrila da su joj meseci nakon tog događaja bili "najteži u životu" i da se osećala kao da je sama na svetu.

Bekam je s druge strane ispričao, kako ni dan danas nije svestan kako su njih dvoje prebrodili tu krizu 2003. godine, ali da su tada znali da moraju da se "bore za svoju porodicu", te da su osećali da se "dave" jer je njihov brak punio sve stranice svetske štampe.

Viktorija Bekam progovorila je o aferi.
Profimedia 

Dejvid je ispričao kako mu je svaki dan bilo "fizički muka" dok su se on i Viktorija borili da spasu svoj brak.

Porodica Bekam prisustvovala je sinoć na promociji dokumentarca na Netfliksu koji će se baviti njihovim životima od detinjstva pa do danas.

Na crvenom tepihu su se pojavili Viktorija i Dejvid, kao i sinovi Bruklin, Romeo i Kruz, ćerka Harper Seven i snaja Nikol Pelc, kao i devojka njihovog mlašeg sina, manekenka Mia Regan.

Par je prvi put pričao o ovom škakljivom događaju jer smatraju da više nemaju šta da dokazuju javnosti i hteli su da budu otvoreni i iskreni.

"Bio je to najteži period za nas. Izgledalo je da je ceo svet protiv nas," rekla je Viktorija.

"Evo u čemu je stvar, bili smo tada jedno protiv drugog, da vam sasvim iskreno kažem. Do njegovog odlaska u Madrid osećala sam se kao da smo jedno, ali kada je bio u Španiji nije mi se više činilo da imamo jedno drugo. I to je bilo tužno. Ne mogu da vam kažem koliko mi je to bilo teško. I kako je to sve uticalo na mene."

Pre 23 godine, dok je boravio u Šapniji, Dejvid Bekam je upao u navodnu aferu sa Rebekom Los koju su mediji "otkrili". U to vreme Viktorija Bekam je ostala u Velikoj Britaniji zbog sinova Bruklina i Romea koji su išli u školu.

Rebeka Los je bila navodna Dejvidova ljubavnica.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Kada sam se prvi put preselio u Španiju bilo mi je teško jer sam bio deo jedne porodice i jednog kluba od 15 do 27 godine. Prodaju me preko noći, sledeći minut sam u tom drugom gradu, državi u kojoj ne govorim jezik. Što je bilo još gore, pored mene nije bila moja porodica. Svaki put kada sam se probudio osećao sam da nešto nedostaje. Oboje smo u tom momentu osetili da gubimo jedno drugo, da se davimo," rekao je Dejvid.

"Bilo mi je neverovatno teško da vidim Viktoriju tako povređenu i ne znam kako se izvukla iz te krize, ali mi smo borci i odlučili smo da se borimo jedno za drugo, morali smo da se borimo za našu porodicu.

U to vreme je bilo dana kada sam jedva ustajao. Mislio sam "Kako ću sada da ustanem i odem na trening?" Fizički sam se osećao bolesno svaki dan."

A onda je Viktorija odlučila da se doseli u Madrid, gde su kupili kuću i skrasili se. Kasnije su u Španiji dobili i trećeg sina, Kruza, koji sada ima 18 godina.

"Da li sam zamerala Dejvidu? Iskreno, jesam. To je bio najnesrećniji period u mom životu," rekla je Viktorija i dodala da joj je život u Madridu bio "noćna mora" i "aposolutni cirkus" jer je sve bilo prenošeno uživo na španskoj televiziji.

Svima je laknulo kada su se preselili u Los Anđeles. Viktorija i Dejvid su se takođe osvrnuli na svoju decu: "Teško je kada ti je tata svetski poznati fudbaler, a mama bivša članica Spajs grls benda. Mogli su da izrastu u male ku*vine sinove, ali nisu..."

Gde je danas Rebeka Los?

Viktorija i Dejvid su prebrodili skandal, a Rebeka je iskoristila svojih 5 minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i učestvovala u rijalitjima "Farma" i Celebrity Love Island". Ipak, Rebeka nije želela da jedino ona bude kriva za sve, pa je rešila da javnosti skine "ružičaste naočari" po pitanju Bekamovih, i prodala medijima celu priču o prevari.

Zbog svega toga je i ostala bez posla, a Dejvid se oštro ogradio od cele priče. Ipak, da psi laju, a karavani prolaze, te da se sve zaboravi nakon nekog vremena potvrđuje i to što je Rebeka, sada joga instruktorka u srećnom braku sa lekarom Svenom Kristjarom Skaiajom i ima dva sina Magnusa (11) i Liama (9), a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Evo kako danas izgleda Rebeka Los, nekadašnja ljubavnica Dejvida Bekama...

Bonus video:

Pogledajte kako živi najskuplja ljubavnica na svetu Instagram/yana.orfeeva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!