Premijera filma prvenca Nikole Pelc "Lola" okupio je creme de la creme Holivuda u srcu Los Anđelesa, a slavna glumica nije krila uzbuđenje zbog ostvarenja koje je režirala, ali i za koje je sama pisala scenario. 

Njen suprug Bruklin Bekam bio joj je najveća podrška u procesu, i prvi se pojavio na događaju, zajedno sa ostatkom porodice. Tu je naravno bila i Viktorija Bekam, koja je u više navrata pozirala sa snajkom, ali... 

Iako su "svekrva iz pakla" i "omražena snajka bogatašica" navodno zakopale ratne sekire, čini se da neka netrpeljivost i dalje postoji, jer se Viktorija ni puškom nije mogla naterati da se iskreno nasmeje.

Kiseli osmeh naročito je bio prisutan dok ju je grlila Pelc koja se, za razliku od nje, iskreno radovala dok je pozirala fotografima.

Nikola Pelc i Viktorija Bekam na premijeri njenog filma.
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Viktorija je, gotovo na svakoj fotografiji, bila loše raspoložena, kao da je na silu dovedena na premijeru. Komentari na mrežama nisu izostali, i očekivano nisu bili najpozitivniji kada je reč o slavnoj dizajnerki. 

"Ne daj bože da te neko ovako voli kao Viktorija Nikolu", "Zašto ova žena ne može da se raduje tuđoj sreći", "Nikola joj je ponudila maslinovu grančicu, ali sujetna Viktorija ne može protiv sebe", "Ne mogu da prestanem da gledam Nikolu koja je iskreno nasmejana i Viktoriju koja bi najradije pobegla sa premijere", samo je delić koji se mogao pročitati.

Bukvalno se činilo da su se svi drugi na premijeri više radovali Nikolinom uspehu nego sama Viktorija, te su se na mrežama mogle naći i uporedne fotografije koje idu u korist toj tvrdnji.

Sudeći po izrazu lica Bekamove, jasno je zašto su mnogi pomislili da je pomirenje sa snajkom lažno, iako su nedavno osvanuli snimci sa plaže na kojima se opet činilo da je Nikola ta koja na sve načine pokušava da se približi svekrvi.

Pročitajte još: DOK SNAJKA BLISTA, SVEKRVA IZ PAKLA KISELIM OSMEHOM KRIJE DA ŽELI DA JOJ POKVARI SREĆU: Likuje svaki put kad čuje jedno

Podsetimo, čitav problem je nastao malo pred svadbu Nikole Pelc i Bruklina Bekama, kada je Viktorija odbila da radi venčanicu budućoj snajki. Priči da ne podnosi bogatu naslednicu doprineo je i čvrst predbračni ugovor, kao i to što od kako je sa Nikolom, Viktorija više nije imala kontrolu nad Bruklinom.

Nikola Pelc sa Bruklinom Bekamom.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi još uvek pamte i da je snajku nekoliko puta "isekla" sa fotografija, kao i da "slučajno" nije čestitala praznike Nikoli. 

No, njih dve su, barem se tako pričalo, izgladile probleme. Sada se ponovo šuška da Viktorija ne podnosi ženu svog sina, a da li u ovim pričama ima istine, to ipak ostavljamo vama da procenite.

pritnscreen/instagram Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!