Viktorija Bekam ponovo je uspela da iznervira mnoge reakcijom, i to nakon što joj je postavljeno najobičnije pitanje - da li je spremna da postane baka. 

S obzirom da je njen stariji sin već dve godine u braku, te da je i sam izjavljivao da jedva čeka da postane otac, kao i da sa svojom suprugom Nikolom Pelc želi "desetoro dece", bilo bi logično i da njegova majka deli taj isti entuzijazam. Međutim, istina je, kako se čini, drugačija, iako je Viktorija kasnije pokušala da se "izvadi". 

Naime, Bekam je nedavno davala intervju za Vogue, kada joj je voditeljka postavila "sporno pitanje. Viktorija se odmah usplahirila, migoljila u mestu i hladila šakom. 

"Isuse. Šta?! Vau. Sačekaj", odgovorila je vrlo usplahireno. "Mislim da se to još uvek ne dešava, osim ako vi ne znate nešto što ja ne znam, to se još uvek ne dešava", dodala je.

Viktorija je kasnije dodala da bi to bilo lepo, ali ne sad, već "jednog dana". Mnogima se njen odgovor nije dopao, i komentarisali su da je "Posh Spice dovoljno dugo u šoubiznis svetu da zna da kako da se 'izvadi' i ublaži prvu reakciju". 

Negativni komentari preplavili su mreže, a najviše se sticao utisak da Viktorija ima problem sa starenjem. 

"Ona bi da zauvek ostane mlada", "Baba Viktorija... pa presmešno", "Meni je ovo baš bezveze... znaš koliko tvoj sin voli svoju ženu, makar javno možeš da ga ispoštuješ", "Da se razumemo, ovo verovatno misli 80% svekrva, međutim, nemaju sve priliku to javno da kažu. Mislim da je ipak mogla drugačije da reaguje, ovo je malo nefer prema Nikoli", "Znala je da će se ponovo pokrenuti pitanja o njenom i Nikolinom odnosu. Sigurna sam da je znala i koja će joj pitanja postaviti... ne mogu kako konstantno ponižava svoju snajku"... pisali su ljudi.

Viktorija Bekam se ne raduje da Nikola Pelc postane majka u skorije vreme.
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, prvi problem između Viktorije i Nikole Pelc navodno je nastao još prilikom potpisivanja predbračnog ugovora s obzirom da je mlada naslednica osigurala svoje milijarde na koje se Bekamova namerila. 

Potom je došlo do problema jer se mešala u organizaciju svadbe, te na kraju odbila da sašije Nikoli Pelc venčanicu što je ovu jako pogodilo.

Viktorija Bekam se mešala u organizaciju svadbe.
Instagram 

Pročitajte još: SEBI DAO PLATU OD 10 MILIONA, A SESTRA MU PROSI ZA HLEB? Ostavio je na cedilu u strašnom trenu pa danas moli za crkavicu

Stvari nisu bile bolje ni kasnije kada je Viktorija nebrojeno puta namerno izostavila Nikolu sa čestitki, pa je čak i isekla sa nekih fotografija. 

Svađa je kulminirala kada je Nikola podržala svog supruga u tome da sam bira koje će ugovore sa brendovima raditi i kako želi da mu se dalje razvija karijera. 

Međutim, činilo se da su se "svekrva iz pakla" kako su Viktoriju prozvali i Nikola u međuvremenu pomirile, te je ovakva reakcija čuveke Posh Spice pravo iznenađenje. No, moramo se prisetiti i da Viktorija Bekam čini sve kako ne bi ostarila, te se tako godinama nije ni smejala kako ne bi dobila bore, pa njen komentar na račun unučića pre ima veze sa njenom opsesijom mladošću, a ne toliko sa samom Nikolom.

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Viktorija Bekam nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

viktorija bekam Instagram/victoriabeckham

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!