Slavna pevačica Dua Lipa nikada nije skrivala koliko je bliska sa roditeljima, a često je i u intervjuima isticala koliko joj znači njihova podrška, kao i da su je upravo oni inspirisali i naučili šta znači boriti se za svoje snove.

Na prvom mestu uvek je izdvajala oca Dukađina Lipu, kog još zovu "albanski Džordž Kluni", od kojeg je i povukla talenat za muziku, s obzirom da je i on sam bio muzičar. 

"Nikad se ne bih bavila muzikom da nije mog tate", rekla je Dua Lipa jednom prilikom. 

Otac Dua Lipe pokazao da mu je samo bitno da njemu bude super
instagram/anesalipa 

"Moj je tata uvek na mojoj strani. Iako sada u Londonu imam oko sebe veliki menadžment, uvek se nađe u blizini i uvek mi pomogne. Moja je mama takođe uključena u sve što radim. Zaista uživam u tome što je moja porodica oko mene, pogotovo kad puno putujem i kad su nastupi česti", dodala je pevačica. 

Inače, otac pevačice se trudio i da je dovede na Kosovo, kada je organizovao muzički festival, međutim sve je premešteno u Tiranu, upravo jer ni on ni Lipa, nisu u prošlosti imali naročito pohvalne reči za Srbe, zbog čega su često bili na meti kritika.

Poznato je da je Dukađin zajedno sa Lipom u prošlosti svojatao i tuđe specijalitete kao albanske, kao što su to bili ajvar i ćevapi, zbog čega su mnogi sa Balkana podigli glas. No, čini se da se porodica Lipa nije preterano uzrujavala.

Dukagžinu pažnja medija i javnosti i te kako prija, te se tako danas redovno može videti na velikim događajima, ali u u društvu slavnih ličnosti poput Leonarda Dikaprija ili Donatele Versaće.

No, iako je svojevremeno okačio mikrofon o klin tvrdeći da scenu ostavlja mlađima, čini se da i te kako koristi slavu i moć slavne ćerke kako bi i sam živeo životom rok zvezde. 

Tako, nedavno kada je Dua dala intervju za Elle, prokomentarisala je da je u jednom trenutku naišla na svog oca i majku u klubu, te da njena porodica "obožava žurke", što ne bi bilo ništa čudno da u tom trenutku, kako su fanovi povezali vremenske odrednice, pevačica nije prolazila kroz bolan raskid sa Anvarom Hadidom, bratom Điđi (kojoj je pravo ime Jelena Nura) i Bele Hadid, čija je majka, kako se smatra, doprinela da se njihova veza okonča

Dua Lipa sa bivšim dečkom Anvarom.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U to vreme, Jolanda ju je često "sekla" sa slika, a pričalo se da je toksično ponašanje prebacila i na sina koji se ponašao opsesivno prema Dua Lipi, ali i da je pio i konzumirao nedozvoljene supstance, zbog čega je pevačica odlučila da ode iz tog odnosa. 

Medijski natpisi bili su strašni, a upravo u to vreme, roditelji Dua Lipe su više bili zaokupljeni sopstvenim provodom nego ćerkom, ili barem tako fanovi smatraju. 

Dua Lipa sa Anvarom i njegovom majkom Jolandom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

No, to nije prvi put da se smatralo da Dukađin radi samo ono što on hoće. Setimo se samo haosa oko Svetskog prvenstva u fudbalu kada se spekulisalo da će Dua Lipa tu nastupati što je ona javno demantovala. Razlog je njena podrška LGBTQ+ zajednici, međutim, to njenog oca nije zanimalo. Iako je Lipa govorila da njen otac nema veze sa celokupnom pričom, brzo su procurili mejlovi u kojima se Dukađin dogovarao sa Kararcima dve godine o nastupu ćerke.

Pročitajte još: MINĐUŠE KOJE SU OBELEŽILE 2022. GODINU: Od Kajli Džener do Dua Lipe - ovaj komad nose sve trendseterke

Kada se sve saznalo, albanski Džordž Kluni se brže-bolje vadio da njegova ćerka nije znala ništa, kao i da je sve što je rekao povukao. 

Neko bi rekao da bi neko ko tvrdi da je veoma blizak sa ćerkom, znao da neće nastupiti u zemlji koja ima stravičan odnos prema migrantskim radnicima i gde vlada kriminalizacija istopolnih odnosa, no čini se da Dukađin ipak smatra da su pare sve.

Instagram Tatu slavne pevačice zovu Džordž Kluni

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Dua Lipa pad na bini Youtube/Gianluca Perra

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!