Već duže vreme se šuška o bizarnoj vezi repera Kanjea Vesta i njegove supruge Bjanke Censori, koji ne prestaju da iznenađuju javnost svojim skandaloznim javnim istupima. Pored bizarnih modnih izdanja, fanove su zaprepastili i uslovi koje je reper navodno postavio svojoj supruzi.

Naime, reper vodi računa o njenoj ishrani, odevanju, kao i o tome koliko sme da priča. Osim toga, on joj takođe zabranjuje da vežba u teretani, prenosi Dejli mejl.

Bjanka Sensori i Kanje Vest
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vestovo ponašanje je nedavno zabrinulo Bjankine roditelje, a njen otac je pozvao repera u Australiju da razgovara o njihovim zabrinjavajućim javnim ispadima. O njihovoj vezi sada se oglasila i Bjankina rođaka Sofi, koja je u emisiji Ben, Lijam & Bel otkrila šta misli o optužbama na račun repera.

Bjanka Sensori i Kanje Vest
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, radijski voditelj Lijam osvrnuo se na jedno njihovo pojavljivanje u javnosti, kada je reper hodao sa skijaškom maskom na glavi, dok je Bjanka nosila mrežaste čarape.

„Znate li šta porodica misli o svemu ovome? Da li misle da im je odeća čudna?'upitao je Lijam, na šta se Sofi nasmejala i kratko odgovorila: 'Sve što znam je da se vole i da su srećni.'

Bjanka Sensori i Kanje Vest
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsećanja radi, bivši radnik je nedavno tužio repera zbog pretnji osoblju i učenicima njegove čuvene hrišćanske škole „Donda Academy”. Kako je naveo u tužbi, Kanje je od zaposlenih zahtevao da obriju glave, a planirao je da ih zatvori u kaveze unutar škole, piše Stil. Osim toga, rekao je da je Vest diskriminisao crnačko osoblje, dok je studentima govorio da „voli da izlazi samo sa belkinjama“.

Još fotografija poznatog para pogledajte u galeriji:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kanje Vest

 Bonus video

Kanje Vest upao na svadbu u Italiji Tiktok/therealtabflamez