Slavna glumica Šarliz Teron retko se može videti u javnosti, naročito na nekim većim dešavanjima bez preke potrebe. Čini se da čuvena lepotica pažljivo bira kako troši vreme od kada je postala majka, te joj je prioritet da svojim ćerkama bude dostupna 24/7. 

Doduše, glumica je pojavljivanja dodatno proredila i od kako je uplovila u vezu sa zgodnim Balkancem Aleksandrom Dimitrijevićem, koji joj je postao najveća podrška, naročito kada je reč o deci.

On je inače rodom iz Hrvatske, i završio je sociologiju na univerzitetu Santa Barbara, dok je danas marketing mag.

Ranije se bavio modelingom i bio zaštitno lice za brendove poput Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman i Combo Boking, a u prošlosti je bio u braku i iz tog odnosa ima ćerkicu, te je lako zaključiti zašto je Aleks "kliknuo" sa glumicom, s obzirom da dele mnogo zajedničkih interesovanja. Izvori tvrde da je par "zaljubljen do ušiju", kao i da je Hrvat velika podrška Teron sa ćerkama.

Podsetimo, Teron je usvojila dvoje dece, najpre Džeksona 2012, a potom i Ougust 2015. godine. Upravo će se kasnije za Džeksona ispostaviti da je transrodan, nakon što joj je još sa 3 godine rekao da "nije dečak, već devojčica". 

"Povredila sam njene osećaje kad god sam o njoj govorila novinarima koristeći pogrešne zamenice. U tom je trenutku odlučila sam da ne želim da budem takva vrsta majke i odlučila sam da glasno kažem istinu i da podržim svoje dete", rekla je glumica tada.

Pročitajte još: DŽEJ LO JE BILA UHAPŠENA, A ON JE BIO OSUMNJIČEN ZA UBISTVO: Bizarne tajne poznatih koje su zapanjile svet

Nažalost, od trenutka kada se saznalo da Džekson želi da bude žensko, Teron i njena ćerka našle su se na udaru najužasnijih komentara i uvreda. Zbog toga je glumica odlučila da informacije o svojoj porodici svede ma minimum, te se čak i sa decom može retko videti u javnosti. 

Šarliz Teron sa ćerkama.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Teron je uradila sve kako bi sakrila obe i tako im obezbedila nesmetano odrastanje, no "skrivanje" su nedavno prekinule, zbog posebnog povoda. 

Glumica i Džekson bile su gošće na Dior reviji u Bruklinskom muzeju u Njujorku. Devojčica je inače zaljubljenica u modu, i u više navrata u prošlosti je nosila zanimljive kombinacije, te nije iznenađenje što je sa majkom posetila veliki događaj. 

Da li to znači da ćemo Džekson više viđati u javnosti, ne znamo, ali lepo je videti da Šarliz konačno može sa ćerkom, bez bojazni, da posećuje dešavanja. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠARLIZ TERON OBRIJALA GLAVU, FANOVI GLEDAJU U ŠOKU: Evo šta je podstaklo glumicu da objavi ŠOK SNIMAK! instagram/charlizeafrica

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!