Jedna od najlepših žena svih vremena, glumica Šarliz Teron možda je bila sama nekoliko godina, ali sada se konačno situacija na njenom ljubavnom planu promenila. Ona je uslikana tokom šetnje sa novim dečkom, a par se sve vreme zadovoljno smeškao, ne puštajući ruke. 

Inače, poslednji put kada je Šarlin javno pokazala dečka bilo je davne 2015. kada je bila u vezi sa Šonom Penom. Nakon njega, glumicu su spajali sa raznim muškarcima, ali nijedna od tih veza nije bila potvrđena. 

Zato i ne čudi što je njen, očigledno emotivni odnos sa markantnim gospodinom odmah privukao pažnju. Nije dugo trebalo ni da se otkrije ko je u pitanju, a pravo iznenađenje je usledilo kada se saznalo da je u pitanju čovek sa naših prostora, tačnije, rodom iz Hrvatske, Aleks Dimitrijević. 

Zgodni Hrvat ranije se bavio modelingom i bio zaštitno lice za brendove poput Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman i Combo Boking, a na internetu se može naći i da živi u Los Anđelesu, te da se pored manekenstva bavi i dizajnom.

Zanimljivo je i da je glumica pre tri godine izjavila da ne vidi sebe da živi sa muškarcem. "Ne znam da li ću ikada više moći da živim sa nekim. Iskreno, taj neko bi morao da kupi kuću pored moje. Ne znam da li ću biti sposobna za tako nešto i prestara sam za te gluposti. Ne fale mi muškarci, nisam se nikad osećala usamljeno i nisam nervozna zbog sastanaka. U mom životu, jedostavno, trenutno nema prostora za tako nešto. Teško bi bilo i da nisam samohrana majka", otkrila je glumica.

Šarliz Teron ne želi više da živi sa muškarcem.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Uživam da idem na sastanke. Radim ono što verovatno većina ljudi radi. Otvorena sam i zabavljam se. Mogu iz zabave da se dopisujem sa nekim, ali ne znam da li ćemo završiti u krevetu. Ne znam šta će se dogoditi", rekla je Šarliz. Ipak, lepa glumica do sada nije pokazala nijednog od "momaka", a da li će ova veza imati ozbiljniji tok, ili je reč o kratkotrajnoj romansi, pokazaže vreme. 

Bonus video:

ŠARLIZ TERON OBRIJALA GLAVU, FANOVI GLEDAJU U ŠOKU: Evo šta je podstaklo glumicu da objavi ŠOK SNIMAK! instagram/charlizeafrica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!