Lepa glumica Šarliz Teron ne odvaja se od novog dečka Aleksandra Dimitrijevića koji je rodom sa Balakana. Za njihovu vezu saznalo se pre desetak meseci, a sada je izvor blizak paru otkrio detalje njihovog odnosa.

"Šarliz i Aleks su zaljubljeni više nego ikad", rekao je izvor. "Aleks je srdačan i zabavan momak, Šarliz ga podržava i imaju mnogo istih interesovanja; planinarenje, čitanje, gledanje televizije kod kuće", ispričao je insajder za US Weekly.

Štaviše, Dimitrijevića su odlično prihvatili njeni najdraži, porodica i prijatelji. "Šarlizini prijatelji vole da za razliku od nekih njenih drugih veza, ova ima lakoću. Prijatelji misle da će ovo biti ljubav na duge staze", nastavlja insajder.

Šarliz Teron je nikad srećnija u vezi.
JosiahW / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica je u maju ekskluzivno potvrdila da su njih dvoje "nekoliko meseci" u vezi, nakon što su se upoznali na jednom događaju. U to vreme, veza je bila u ranoj fazi, ali sada je već jasno da se zaista vole.

"Dimitrijević je veoma opušten momak i Šarliz to voli", dodao je izvor na kraju. No, ko je šarmantni Balkanac koji je zaveo jednu od najlepših žena sveta?

Aleks Dimitrijević, završio je sociologiju na univerzitetu Santa Barbara, a danas je marketing mag. Rodom je iz Hrvatske, a zgodni Balkanac ranije se bavio modelingom i bio zaštitno lice za brendove poput Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman i Combo Boking.

Na internetu se može naći i da živi u Los Anđelesu, te da se pored manekenstva bavi i dizajnom, kao i da je u prošlosti bio u braku i ima ćerkicu.

Aleks Dimitrijević sa ćerkom.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bonus video:

ŠARLIZ TERON OBRIJALA GLAVU, FANOVI GLEDAJU U ŠOKU: Evo šta je podstaklo glumicu da objavi ŠOK SNIMAK! instagram/charlizeafrica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!