Jedna od najlepših glumica svih vremena, Šarliz Teron, trudi se da svoj privatni život sačuva od očiju javnosti, pogotovo kada su deca u pitanju.

Nije tajna da je zgodna plavuša usvojila dvoje dece, kao i da je posvećena njihovom pravilnom odgoju, čak i ako to znači da će zbog poštovanja želja svoje dece naići na osudu celog sveta kao što se dogodilo pre nekoliko meseci iz krajnje bizarnog razloga.

Naime, devetogodišnju Džekson Šarliz je usvojila još kao bebu, ali je pol svog deteta potvrdila tek kasnije za Daily Mail: "Da, ja sam takođe mislila da je ona dečak. Sve dok me nije pogledala kad je imala tri godine i rekla: "Ja nisam dečak".

"Povredila sam njene osećaje kad god sam o njoj govorila novinarima koristeći pogrešne zamenice. U tom je trenutku odlučila sam da ne želim da budem takva vrsta majke i odlučila sam da glasno kažem istinu i da podržim svoje dete", rekla je glumica tada.

Teronova ima i petogodišnju ćerku August i obe ćerke beskrompromisno podržava u svemu, ali je nakon što je prvi put objavila fotografije sa njima na Instagramu, usledile su salve uvreda i vređanja, kao i pretnji.

Šarliz Teron ima i petogodišnju ćerku August.
Instagram 

Od tog trenutka, Šarliz je "na kašičicu" davala bilo kakve informacije o svojoj porodici, na mreže gotovo da nije ni kačila fotografije sa njima, iako su tu i tamo mogle da se vide paparaco fotografije sa ćerkama. 

Sada je, nakon dužeg vremena, ponovo objavila fotografije sa decom, ali je za to imala poseban povod. Naime, njenoj majci Gerdi je bio rođendan, a glumica je emotivnom objavom javno istakla koliko joj znači.

"Danas je mojoj mami rođendan.Želela sam da podelim ove fotografije sa svima vama jer svi koji je poznaju znaju kako je neverovatno stajati blizu sunčevih zraka kojima zrači.Ona ZAISTA je život. Smeje se glasnije od svih. Sjajna je teniserka/ golferka/ planinarka i talentovana govornica! Ona je direktna, iskrena, duhovita i reći će vam kako se oseća u bilo koje doba dana!", napisala je 46-godišnja Teron u opisu serije fotografija.

Južnoafrička glumica zaključiča je sve rečenicom: "Ma, ek lief jou oor die maan" koja bi se prevela kao "Mama, volim te do Meseca".

Posebnu pažnju privukla je jedna od poslednjih fotki na kojima Gerda, Džekson i August planinare, a pozirale su tako da je baka zagrlila svoju stariju unuku. August je naslonila glavu na sestrinu ruku dok su se tri Teronke smejale gledajući u fotoaparat.

Naravno, komplimenti na račun Gerde nisu izostali, a mnogi su komentarisali i da su Šarliz i njena majka preslikane. Takođe, bilo je i pregršt komplimenata na račun Džekson koja je veoma porasla, a obožavatelji slavne glumice imali su priliku da vide kako sada izgleda.

Šarliz Teron nedavno je uslikana sa ćerkama.
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džekson je sada prava tinejdžerka i zarači lepotom i samopouzdanjem, te su pratioci saglasni - niko ne može da ospori da je Šarliz sjajna majka, a još njenih fotografija pogledajt u galeriji ispod:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Pogledajte još fotografija malene Džekson, transrodne ćerke Šarliz Teron.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!