Novi dan, novi problemi za Dženifer Lopez. Latino diva još se nije oporavila od fijaska kako sa novim albumom, tako i sa turnejom, jer je dosta koncerata otkazano. Svemu je prethodio skandal sa njenim autorskim filmom koji je jako loše prošao kod publike, i zapravo naterao ljude da progovore i raskrinkaju je. 

Džej Lo su masovno prozivali zbog laži koje godinama govori, ali se ujedno i saznalo za njeno loše ponašanje prema fanovima, poput da su deca gurana i obarana u školi koju je svojevremeno pohađala, a koju je posetila da bi se slikala "za kamere". 

Procurilo je i kako je tretirala zaposlene, asistente i "obične ljude", što je samo do vrh ledenog brega. Pobuna na mrežama dovela je do toga da je Lopez drastično smršala, a iako se čini da u svojoj novoj liniji uživa, jer je ponosno prikazuje na mrežama, uživo je drugačija priča, te se svim silama trudi da određeni deo tela sakrije. 

Ipak, budnom oku paparaca nije promaklo da nije sve onako kako se čini. Džej Lo je uhvaćena u dva navrata u nimalo laskavim izdanjima. Iako je u poslednje vreme možemo videti mahom u širokim stvarima, tek kada je obukla helanke bilo je jasno koliko je kilograma izgubila. 

Dženifer Lopez pokazala opuštenu kožu na stomaku
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U trenutku kada je ulazila u automobil (fotografija u nastavku), njen stomak jasno se video, tačnije naborana koža. Iako ovako nešto može biti rezultat godina, mnogi veruju da pre posredi drastično mršavljenje, do kog je došlo bukvalno u toku poslednjih par nedelja. 

Dženifer Lopez je drastično smršala.
RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pročitajte još: KAKO DŽEJ LO STVARNO IZGLEDA U KUPAĆEM "Fotošopiranjem krije da je građena kao deblo a žene ljubomorne na stubaste noge"

Zbog svega se misli da su Lopezovu "pojele laži", te da "džaba pokušava da lažnim osmehom ostavi utisak osobe koju je potresa ono što se priča na mrežama".

Inače, interesantno je da u isto vreme kada su Lopez uhvatili paparaci, aktuelna je i njena kampanja donjeg veša, a po fotografijama koje su na bilbordima ne bi se reklo da Džej Lo zapravo ima potpuno drugačiji stomak.

Zato su paparaco fotke toliko i odjeknule, podsećajući ljude da nije sve što vidimo na reklamama stvarno, a u galeriji u nastavku pogledajte još realnih, nefotošopiranih izdanja pevačice.

Instagram, TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Pogledajte kako Džej Lo stvarno izgleda.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!