Svi znamo da dobar par farmerica menja 10 pari drugih pantalona. Uostalom, u zavisnosti od modela, farmerke mogu biti vaš go-to od jutra do mraka. Sa mokasinama ili baletankama za posao, sa patikama za đir po gradu, štiklicama za veče... 

A jedan od tipova džinsa koji se lako uklapa upravo u ovu priču ponele su nedavno dve pevačice - i Severina i Džej Lo. Doduše, u različitim bojama, ali i pored toga, efekat je bio isti. 

Obe su bile ne samo savršeno stilizovane, već su i izgledale vitkije, upravo zbog jedne "cake". Reč je o modelu farmerica koji je uzak na kukovima, a potom se lagano širi u nogavicama.

Dženifer Lopez u farmerkama u kojima svi izgledaju mršavo
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Džins visokog struka takoreći je zaštitni znak Dženifer Lopez koju smo u prošlosti viđali u sličnim modelima. U isti mah, ovaj model obožava i Severina, te smo i lepu hrvatsku pevačicu viđali u kombinacijama koje podjednako oduzimaju dah. 

Severina u fantastičnim farmerkama
Instagram/Severina 

No, jako je bitno napomenuti da ovde nije reč o klasičnim, širokim farmerkama. Modeli koji nisu uži na kukovima, već su baggy od struka mogu lako naglasiti eventualni "višak", te učiniti da igledate stubasto. 

Zato je preporuka da nosite modele sa visokim strukom koje su uže u predelu stomaka, sa širim nogavicama. 

Džej Lo obožava zvoncare farmerke.
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia +

Pročitajte još: DŽINS DŽEJ LO POŽELEĆETE ODMAH U ORMANU Toliko dobro KRIJE KG da ćete uvek izgledati TOP (čak i ako pojedete kolač više)

Takođe, da izgledate i do 5 kg mršaviji, idealno je da kombinujete ovakve farmerke sa užim majicama ili bluzama, a ukoliko nosite nešto šire, obavezno upašite prednji deo u pantalone.

Dženifer lopez sa upasanom košuljom za vitkiji izgled.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na ovaj način se dobija efekat peščanog sata, a vaša figura će biti skladnija, baš kao što se dalo primetiti i na primerima koje ste već mogli videti u tekstu. 

Kada je reč o boji, tu izbor prepuštamo vama. No, zapamtite, tamnije boje mogu učiniti da izgledate vitkije, naravno, ukoliko je to vaš cilj.

Zato, ukoliko planirate kupovinu džinsa, obavezno dajte priliku i modelima kakve nose Džej Lo i Severina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kupovina farmerki po sirini vrata TikTok/screenshot/eliza.co.uk

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!