Navikli smo da nas Severina iznova i iznova oduševljava sjajnim modnim izdanjima nevezano da li je reč o kombinacijama za binu, gostovanje ili nastup, ili je reč o casual svakodnevnim outfitima. 

Slavna pevačica poznata je po tome da vešto "žonglira" aktuelnim trendovima, te da spaja komade na način koji joj najviše odgovara, a čak i kada nosi potpuno basic stvari, to ume da iznese tako da svi požele da je iskopiraju.

Upravo je takav slučaj i sada, kada se pojavila u farmerkama širokih nogavica i visokog struka koje su po sredini proštepane i običnoj beloj majicici sa printom. Look je upotpunila naočarama i belim patikama preko kojih su padale nogavice, zbog čega je kombo izgledao još atraktivnije, a ovako nešto posebno dobro bi izgledalo i sa visokim potpeticama. 

Ovakav tip farmerica čini da struk vizuelno izgleda tanji, a noge duže, a ukoliko želite da iskopirate Severinu, ali ne znate kako da nosite ovakav model, pogledajte predloge slavnih it devojaka.

Bonus video:

severina Youtube/severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!