Dobar outfit danas je nezamisliv bez makar jednog para kvalitetnihfarmerica koje lako mogu da postanu spas u zadnji čas kada vam je to potrebno. 

Jedino je presudno da odaberete dobar model koji će istaći sve ono najlepše na vama i sakriti eventualne "nedostatke", a 3 modela farmerica koje su se već izdvojile na samom početku 2024. rade baš to - čine da izgledate vizuelno vitkije, zategnutije i definitivno su vredne svake investicije.

1. Mom jeans

Klasičan model uvek će biti vaš najbolji prijatelj i "kec u rukavu" za sjajne outfite. Osim što sobro izgledaju sa casual komadima, ujedno će biti dobar izbor i kada želite da izgledate elegantno. Uz košulju i sako i elegantnu obuću dobićete sjajno izdanje i za kancelariju i za grad. U isti mah, neodoljivi model vizuelno će stanjiti figuru i učiniti da izgledate mršavije.

Pročitajte još: 5 MODELA FARMERKI KOJI ĆE PREDVODITI TRENDOVE U 2024: Ove krojeve biraju fashion devojke

2. Farmerke sa zvonastim nogavicama

Farmerke sa širokim nogavicama su definitivno još jedan model koji vam treba u gardoberu. Džins kojem se nogavice šire od kukova učiniće čudo za vašu figuru i učiniti da vaš struk izgleda tanje. 

Jedini je savet da gore nosite nešto uže, i tako ćete izgledati vizuelno bar 5 kg tanje. Sjajno se kombinuju, i odličan su izbor i za poslovne i za večernje kombinacije.

3. Farmerke visokog struka i blago širokih nogavica 

Antonela Rokuco u farmerkama sa visokim strukom.
VEM/miamipixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Omiljeni model Dženifer Lopez i Antonele Rokuco mora da se nađe na listi modela koji će biti moderni i sad i zauvek upravo zbog onoga što čine za figuru. 

Dženifer Lopez u blago zvonastim farmerkama.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Stežu" na pravim mestima, ističu ono najlepše, podižu zadnjicu i čine noge mršavijim. Izgledaju sjajno i sa patikama i cipelama, a dobro stoje i niskim i visokim ženama. Jedno je sigurno - ovo će verovatno biti model koji ćete najviše nositi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kupovina farmerki po sirini vrata TikTok/screenshot/eliza.co.uk

Izvor: Wanted J. S.