KOJE FARMERKE IZABRATI DA IZGLEDATE ZA KLASU BOLJE: Modeli u kojima će vam zadnjica biti oblija, a figura vitkija

Ukoliko se mučite sa izborom farmerki u odnosu na vašu građu, donosimo kratak vodič koji će vam pomoći da izaberete dobar model u kojem ćete izgledati sjajno.

Koje farmerke nositi da izgledate još bolje?
Instagram 

Dobre farmerke neretko menjaju i nekoliko drugih komada, te ne čudi što su uglavnom statement piece u svakom garderoberu. No, izuzetno je bitno pronaći one koje na našem telu ističu sve ono najlepše, eventualne "nedostatke" kriju, i najbitnije - čine da se u njima osećamo udobno i puni samopouzdanja

No, ukoliko se mučite sa odabirom džinsa, i potreban vam je neki vid vodiča, izdvojili smo najpopularnije modele sezone i naznačili kakve farmerke najbolje pristaju svakoj građi.

Slim-fit farmerke

Slim fit farmerke su savršen izbor za izduživanje vaše figure. Kada su vaši članci otkriveni - to je trik koji čini da noge izgledaju duže, pa ukoliko biste želeli da vizuelno izgledate više nego što jeste, ovo je model za vas.

Farmerke sa niskim strukom

Trendi farmerke iz 2000-ih se vraćaju, a najbolje će pristajati devojkama koje žele da istaknu trbušne mišiće.

Farmerke visokog struka sa klasičnim nogavicama

S druge strane, za one koji žele suprotan efekat, farmerke visokog struka mogu pomoći u oblikovanju stomaka i butina. Ovaj trend pantalona je odličan za laskanje vašoj figuri, bilo da ste visoki, niži, sa većim ili manjim oblinama.

Farmerke visokog struka sa zvonastim nogavicama

Antonela Rokuco u farmerkama sa zvonastim nogavicama.
VEM/miamipixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Slično kao prethodni model, i ovaj će sakriti eventualni "višak" na stomaku, no ovo je jedan od modela koji će dobro pristajati svakoj građi. Savršen su izbor kada želite da istaknete zadnjicu i da izdužite figuru, ali samo ako su nogavice blago zvonaste, od kolena naniže. 

Farmerke visokog struka sa širokim nogavicama

Džej lo obožava široke farmerke.
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia +

Ovaj model omiljen je mnogima, a može dobro doći kada želite da prikrijete stomak i noge. Ipak, savet je da gore nosite nešto usko, ili da, ukoliko pak nosite košulje, upašete deo sa strane. Na ovaj način dobijate efekat peščanog sata, što, sigurni smo, mnogi priželjkuju.

Ravne farmerke

Farmerke ravnih nogavica su model na koji se možete opkladiti da će svima pristajati. Nisu ni uske ni široke, već klasične, te omiljene većini devojaka. Ovo je ujedno model koji će sakriti eventualnih par kilograma "viška" i učiniti figuru izduženijom.

Boyfriend farmerke

Najbolje ističu figuru onih dama koje imaju široke bokove. Najbolji deo? Poigravajući se sa masculin efektom, ostavljaju ležeran utisak koji je jednostavno neodoljiv.

Pročitajte još: MODELI DŽINSA KOJI DIKTIRAJU MODU OVE JESENI.

Bonus video:

Kupovina farmerki po sirini vrata TikTok/screenshot/eliza.co.uk

Izvor: Wanted/Elle

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši